REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Revelion 2018 în Piața Ovidiu: Au venit mii de constănțeni, dar mulți au plecat din cauza penei de curent de 40 de minute

Revelion 2018 în Piața Ovidiu: Au venit mii de constănțeni, dar mulți au plecat din cauza penei de curent de 40 de minute

Replica API 1 ianuarie 2018 | 13:50 471

Câteva mii de constănțeni au sărbătorit trecerea în noul an în Piața Ovidiu, acolo unde pe scena amenajată au urcat mai mulți artiști. La miezul nopții, toți cei prezenți au admirat un frumos foc de artificii. Atmosfera a fost una de excepție, spun unii participanți la eveniment. Spitalul de Urgență, Vița de Vie și Mihail au fost cei care au urcat pe scenă, începând cu ora 22:00.

Însă evenimentul nu a fost lipsit de incidente mai puțin plăcute: urarea de ”La mulți ani” a venit abia la ora 00:30, și nu la 00:00, din cauza unei pene de curent care a ținut aproape 40 de minute. Din cauza acestui incident, multă lume a părăsit perimetrul special amenajat de organizatori, respectiv Asociaţia Best Events şi finanţat de Primăria Municipiului Constanţa. Nici numărătoarea inversă nu a mai fost posibilă.

”Un fiasco total, marca Făgădău, singurul oraș unde cetățenii, care au mai rămas, câteva sute, au primit urarea de <> la ora 0.30”, comentează un constănțean pe Facebook. Totuși, defecțiunea tehnică a fost remediată, iar Dan Helciug, care a avut dublu rol, de prezentator și solist, a întreținut atmodfera după miezul nopții.

Potrivit Primăriei Municipiului Constanţa, pentru realizarea accesului în condiţii de siguranţă a tuturor participanţilor la eveniment, circulaţia autovehiculelor în zona peninsulară a fost restricţionată, iar oprirea, parcarea şi staţionarea oricărui autovehicul au fost interzise în perimetrul de siguranţă delimitat de străzile Sulmona şi Adrian Rădulescu.

Aproximativ 100 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanţa în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanţa, ISU Constanţa şi agenţi ai firmelor de pază, au asigurat ordinea şi siguranţa publică, pe timpul spectacolului.

D.A.

Sursa foto: Adevarul

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa este, a fost o problema tehnica, dar artificiile si mai ales spectacolul de laser, au fost OK!
0
0
23.56 -00,08 a fost pauza timp in care am vazut am vazut artificiile care au fost dementiale bravo primariei si organizatorilor
0
0
Psd jaf lovitura stat
0
0
Informatie falsa. Participanti nu confirma informatia.
1
3
Numiti un singur lucru pe care Fagadau, un argat incompetent, l-a dus cu bine pana la capat. A copiat de la stapan doar aroganta, nu si puterea de a face ceva.
13
0
jumatate din cei care au fost la neversea mai mult ca sigur ca au fost si in piata la trecerea dintre ani...
3
5
Aveau generator, era in spatele scenei langa bnr. Probabil nu stiau sa-l porneasca
10
0
Se vede treaba ca nu mai este Stroe la Raja sa le dea generator la saraki. S-au facut de ras, dar asa le trebuie!
6
0
Pana de curent ! S-au facut de ras !...... Vedete de 2 lei !...... Asta defineste Primaria Cta !
14
2
mai stati si pe la casele voastre..felicitari ...ENEL...bine le-ati facut...stati bezmetici pe strazi...pomanagiilor...
16
16
organizatorul trebuia sa se asigure! Cand ia banii banuiesc ca nu ia bani falsi! Ar trebui taxat! Caietul de sarcini ce zice? ... mai ales ca s-a intamplat la " momentul 0''
18
2
Fagadau pleaca militar...ia trimis mazare ordin de incorporare...!!!!
21
4
Asteptam o redefinire a relatiei dintre Primarie si ENEL si poate o initiativa parlamentara a momailor de Constanta. ENEL isi bate joc cum vrea de toti cetatenii, in frunte cu Primarul.
21
2
HAI Revolution Dance Studio Constanta !!!!
11
3
ca se promoveaza haiducia la nivel psd alde altii e alta poveste.asta e oras scapat din mana,hoti,interlopi,mizerie,ghetou,tiganie,tupeisti care ne sfatuiesc cum sa traim,prosti aia de-i asculta.
27
2
Mai bine va dadea un kik de ulei si un pui ca pe vremea lu pinguinu din madagascar
24
5
Fagadau prostul Constantei,locul tau nu este la primarie ci la puscarie!Un hot oportunist lacheul lui Dobre si Stroe marioneta psd!Rusine!!!!
34
4
Oare cei din primarie, organizatorii, artistii, nu vad si ei in afara cum se face un concert? Ramaneti muti daca vedeti pe youtube concertul lui Cher din primavara lui 2017 cand a implinit 71 ani. Era superba, cu un corp de nota 100 permitandu-si inca sa poarte dantela neagra mulata pe post de rochie, cu o energie mai mare decat a schelalaitorilor de 25 ani de la noi. Asta e diva.
24
3
In astfel de situatii, concert cu lume multa, este obligatorie prezenta unui generator de curent de cand e lumea si pamantul si de cand sunt legi care pot fi respectate.
33
0
Bine macar ca artificiile au fost trase dupa cladire si nu se vedeau din piata!
29
1
Jumatati de masura, specialitatea lui Fagadau.
41
4
Nu are legatura cu PSD.Este vorba despre pregatirea si calitatea unor oameni.
11
17
Bai pomanagiilor psd. Ce va asteptati sa va ofere muie ala de ii spuneti primar? Ala se pisa pe voi constant si voi in pupati in pula. Va meritati reciproc.
38
6
Mai sunt multi in primarie care nu stiu diferenta dintre concert si petrecere
33
5
marca fagadau..... jalnic
36
6
multumim fatalaului ptr banii publici irositi pe un concert de 2 bani cu no name-uri , pana de curent. nu mai merg in veci la revelioane psdiste
49
7
vai de voi,ce trupe lesinate si terminate nici oublicul nu le raspundea, stai in frig 15 minute sa auzi gluke de rahat de la gayjinu aka mihail strungareata, nu e de ajuns ce idiotenii soune la canald?
39
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108