REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

#Rezist Protestatari din toată ţara au ajuns în Capitală

#Rezist Protestatari din toată ţara au ajuns în Capitală

Replica API 20 ianuarie 2018 | 00:00 222

Mai mulţi protestatari au ajuns, sâmbătă, în Piaţa Univesităţii, pentru a participa la protestul "România spune nu corupţiei. Toţi pentru justiţie", aceştia adunându-se la fântână.

Printre aceştia se află şi grupuri care au sosit din ţară.

În Capitală au ajuns şi clujenii care au pornit pe jos, în 10 ianuarie, într-un "Marş al speranţei". Protestatarii, care au plecat în urmă cu zece zile din centrul oraşului Cluj-Napoca, au venit pe jos până la Bucureşti. Lor li s-au alăturat pe traseu mai multe persoane. Aceştia s-au oprit pentru câteva minute în faţa sediilor ALDE şi PSD, de pe bulevardul Kiseleff, şi în Piaţa Victoriei, purtând pancarte cu mesajele: "#Rezist", "#Corupţia ucide", "#Vă vedem", "#Next level", "PSD = ciuma roşie".

Alte grupuri de protestatari din ţară au sosit cu trenul, aceştia reunindu-se în Gara de Nord, unde au afişat de asemenea bannere şi pancarte cu mesaje împotriva corupţiei şi a coaliţiei de guvernare.

Programul marşului de protest de sâmbătă anunţat pe Facebook cuprinde adunarea în Piaţa Universităţii, la ora 18,00, plecarea către Parlament, cu opriri la sediul Avocatului Poporului, CCR şi CNA, iar la ora 21,00 sosirea protestatarilor în faţa Palatului Parlamentului.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bagami-as pula-n gura voastra de spurcaciuni ce sunteti...Natie mai spurcata si mai lasa ca romanii nu exista. Sa va bage pulile-n gat p.s.d-ul pana va axifiati de tot gunoaielor...
0
0
Viorica a fost mai inainte de bombonica.a fost dragoste mare .ca la taranoi.
1
0
Sistemul e facut in asa fel sa lucreze impotriva omului de rand . Biserica , bancile , statul , toti ne iau banii intr-un fel sau altul . Totul e aranjat in asa fel incat bogatii sa se imbongateasca pe munca cetateanului obisnuit . Istoria ne demonstreaza ca unitatea unui popor e mai puternica decat orice. Nu are importanta cine e la putere toti sunt o apa si un pamant. Atata timp cat fiecare crede ca partidul x e mai ok decat y , nu vom fi niciodata uniti .
1
0
Cacanari sunt ma-ta si tac'tu!
1
3
nu codurile...ia sa fi fost o imparteala echitabila,mai era vreunul preocupat de coduri?astea sunt problemele juristilor,pe noi sa ne preocupe stabilitatea,sa avem ce pune pe masa si un trai decent,astea sa fie motivele de a iesi la protest.
3
1
Natie de cacanari Stati in casa in loc sa iesiti in strada Se schimba codurile penale Habar nu aveti ce ne asteapta Cacanarilor
11
4
Acum se poate vedea care sunt institutiile de forta ale statulului subrezit impotriva noastra a cetatenilor care ne dorim sa traim intr-o tara normala si libera. Cer Jandarmeriei sa se manifeste in temeiul legilor in vigoare, altfel daca vor actiona la ordine politice vor suporta consecintele, pentru ca nu sunteti atat de multi cat suntem noj, nemultumitica si voi. Daca veti actiona in forta ve-ti primi ce meritati.
4
3
Stau acasa, dar nu e caldurica. E frig si aici...
2
3
Pentru protestatara cu jogodia in brate Daca mai lucra Dragotescu la RTV sigur venea sa te intrebe cat ai primit sa particip la proteste. Cat a primit un om, un copil, un caine ???
6
6
Eu sunt in strada, tu unde esti ? Acasa bine mersi la caldurica ca doar nu fac trotuarul ca tine. in rest ptr aia din poza Pupa-l-ai sub coada
4
8
Bosorogii securisti stau pe calculator
4
6
se da o shaworma cu de toate sa vii la buc sa protestezi ca ti-e bine... popor de cretini !
10
10
Jos labele voastre jegoase de pe justitie...
10
7
adevarata democratie se vede la vot in rest idioti care tremura in strada ca sa plece psd si sa vin altii sa fure in locul lor
9
9
Eu sunt in strada, tu unde esti ?
10
11
Lasati guvernul vasilica viorica de la videle sa lucreze, bai! Pai vasilica munceste la ora asta si voi va jucati cu zapada pe strazi?
2
12
Nicu rosu ti-ai pus cateii la postat?
6
7
Baaa muistilor...la munca futuvan gat de paraziti!
9
16
A ti auzit ca se da cingo cu muie la bucale ...la munca labagiilor
12
14
ma pis pe prostestul vostru, nu stiti ce vreti, niste idioti.
12
17
Nu o sa putem niciodata sa va multumim voua, care tineri fiind, ati inteles cat de importante sunt legile si justitia. Bosorogii securisti stau pe calculator si dau mesaje de dezinformare contra voastra. Le e frica ca pierd conductele cu bani de la buget si licitatiile pe care le castiga aceiasi de 28 ani. Suntem alaturi de voi, ne rugam pt voi, meritati sa va sarutam picioarele.
18
10
respect pentru acesti oameni.
20
12
Aia daca nu venea cu javra-n brate nu rezista. Dava-n plm cu razmerita voastra.
13
18
Tuturor celor care depun eforturi pentru binele romanilor.
17
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108