REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Rică Răducanu, victima hoților: au intrat peste el în casă, în Mangalia!

Rică Răducanu, victima hoților: au intrat peste el în casă, în Mangalia!

Replica API 18 august 2018 | 00:37 413

Fostul fotbalist Rică Răducanu a fost victima hoților. Acesta a povestit că hoții au intrat peste el, în apartamentul pe care îl are în Mangalia, și i-au sustras telefonul mobil și o geantă în care avea cărțile de credit și actele. Fotbalistul a mai afirmat că se afla în apartament în momentul furtului, iar hoții ar fi intrat pe o fereastră lăsată deschisă.

„Sunt foarte supărat. Să intre cineva peste tine în casă, mi se pare nu știu cum. Eu sunt născut în Constanța, sunt originar de acolo, mi-am luat casă la Mangalia să fiu de-al casei, un apartament, mă duc în fiecare an… Am stat la meci, am adormit, las ușile deshise la balcon, dimineața la 6 m-am trezit să scot telefonul, când telefonul nu era, când mă uit pe bancuța unde e radio, gentuța în care aveam totul în ea, toată viața mea, începand cu buletin, cărți de credit, acte mașină, carnet, tot ce vrei, nu mai era. Eu nu stau cu geamurile închise, e briza mării și nu dau drumul la aer, că și așa nu respir bine. Am rămas pinguin. Dacă îl prindeam îl omoram. Nu-mi dau seama cine e. Poate să fie un copil, eu la 6 m-am trezut că voiam să vin la Bucureşti. M-am dus la vecinul, am un vecin baiat bun… el a sunat la 112. Au venit poliţiştii, a scris băiatul ăla vreo 5 pagini. Dacă mă trezeam și făceam vreo moarte acum la bătrânețe?”, a spus fostul portar.

Dosarul se află în atenția polițiștilor, care au demarat cercetări pentru găsirea hoților.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rica Raducanu,nu este dobrogean este nascut in loc.Vladeni jud.Ialomita.Toti se lauda ca sunt constanteni...
1
0
Raducanu Razvan cel mai mare traficant de droguri din Mangalia
4
2
Sali Stefan Adrian
2
1
Daca erai in Giulesti sau Ferentari iti furau ciorile si zaharul din ceai
8
0
Ciorile nu au scrupule ! Vorba aia : o fut in cur si pe masa care i-a fatat !
7
0
esti tu primul sau ultimul ...si asa vroiai sa te vezi prin ziare
9
3
Suna l pe BEINUR si intr o ora vine hotul cu actele si scuzele de rigoare.....
14
1
asta mananca gogosi ca sa isi faca reclama,,,mai bine spunea ca a intrat o cioara de a lui pe geam si ia mancat nucile.
6
5
Pai tu nu stiai ce te asteapta in Mangalia. Credeai ca este frumos si bine,doar pentru ca marea e frumoasa,nimeni nu ti-a spus ca hotiile si talhariile sunt traditia zonei. Zi multumesc ca nu ai fost pe faza,poate te si poceau,si nu aveai ce sa faci,pentru ca tocmai de aia Mangalia a ramas rai pentru clanuri,ca nimeni nu le combate, nici sa le aduci pe tava in fata . Mangalia este nociva propriilor locuitori,tu ce naiba cauti aici? Daca erai un cacat de mafiot,poate te bagai pe fir,sau macar sa-i ajuti pe mafioti cumva. Altfel,mai bine te cari de aici. Autoritatile au fost si sunt de forma.
12
1
Nea rica avem vesti bune de la organele legii.Organele legii au cercetat ,bre nea rica,si au constatat ca hotul e mai tuciuriu ca matale.Asadar,va furati intre voi,bre!
14
6
Nea Rica, ai primit un gol.De ce dormi cu geamurile si usile deschise cand peste tot s- a spus ca patria hotilor s-a mutat pe litoral.Camere de supraveghere prin zona nu sunt? Trebuie sa anunti si bancile de unde ai cardurile ca te trezesti falit si halit.Hai, sa ai bafta!
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108