REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ricky Martin anunţă naşterea celui de-al patrulea copil al lui, Renn Martin-Yosef

Ricky Martin anunţă naşterea celui de-al patrulea copil al lui, Renn Martin-Yosef

Replica API 31 octombrie 2019 | 00:00 614

Ricky Martin

Cântăreţul portorican Ricky Martin a publicat marţi pe o reţea de socializare o fotografie prin care a anunţat naşterea celui de-al patrulea copil al lui, Renn Martin-Yosef, în care starul pop apare alături de soţul său, pictorul Jwan Yosef, relatează EFE.

"S-a născut fiul nostru Renn Martin-Yosef", a scris cântăreţul portorican pe contul său de Instagram într-un mesaj publicat sub acea imagine, în care este văzut zâmbind alături de partenerul său de viaţă şi ţinând în braţe bebeluşul.

Ricky Martin a anunţat pe 28 septembrie naşterea iminentă a fiului său într-un discurs susţinut la cea de-a 23-a ediţie a Dineului Naţional organizat de Human Rights Campaign.

Artistul portorican nu a dat atunci informaţii despre identitatea mamei copilului şi nici despre care metoda de reproducere utilizată.

click pe foto

Anunţul naşterii celui de-al patrulea copil al starului a fost întâmpinat cu numeroase mesaje de felicitare adresate cântăreţului pop, care a mărturisit după căsătoria sa cu Jwan Yosef că îi plac familiile numeroase. "Suntem însărcinaţi. Aşteptăm un copil", anunţase pe 28 septembrie cântăreţul.

"Jwan te iubesc. Frumoşii mei gemeni, Valetino şi Matteo. Vă iubesc din toată inima. Voi sunteţi forţa mea şi mă inspiraţi în fiecare zi pentru a continua ceea ce fac", declarase el cu acea ocazie. "Lucia, fetiţa mea, nu este cu noi, a rămas acasă cu bunica. Ea este lumina vieţii mele. Ador familiile numeroase", a adăugat artistul.

Ricky Martin a anunţat în ianuarie 2018 că s-a căsătorit cu iubitul său, pictorul suedez de origine siriană Jwan Yosef, cu are avea o relaţie din 2016.

În luna mai, Ricky Martin anunţa tot printr-o fotografie publicată pe Instagram venirea pe lume a fetiţei sale adoptate - cel de-al treilea copil al său -, fără să dezvăluie însă chipul copilului. Gemenii Matteo şi Valentino s-au născut în 2008 prin intermediul unei mame surogat. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108