REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Rob Cohen, regizorul primului film din franciza ''Fast & Furious'', acuzat de agresiune sexuală

Rob Cohen, regizorul primului film din franciza ''Fast & Furious'', acuzat de agresiune sexuală

Replica API 1 octombrie 2019 | 00:00 514

Rob Cohen

Cineastul american Rob Cohen, regizorul filmului "The Fast and the Furious", primul lungmetraj din franciza "Furios şi iute", a fost acuzat de agresiune sexuală, informează variety.com.

Potrivit unui articol publicat sâmbătă seară în HuffPost, Joe Cohen ar fi agresat sexual o femeie - a cărei identitate nu a fost dezvăluită - în timp ce aceasta era inconştientă. Presupusa agresiune ar fi avut loc în 2015, după ce Joe Cohen a invitat-o pe acea femeie la o întâlnire de afaceri în Manhattan, pentru a discuta o colaborare ce viza episodul-pilot al unui serial de televiziune.

Potrivit HuffPost, femeia a declarat că s-a simţit "ameţită" după cina luată în compania lui Joe Cohen, dar, în pofida acestui fapt, l-a însoţit pe regizor într-un alt bar, deoarece era "încântată de acea oportunitate profesională". Potrivit spuselor sale, femeia s-a trezit apoi complet goală în patul regizorului, care o agresa sexual.

Aceeaşi publicaţie online americană afirmă că femeia a solicitat tratament de specialitate contra traumelor provocate de agresiunile sexuale, după întâlnirea ei cu Rob Cohen. În plus, două persoane din anturajul victimei ar fi confirmat deja în faţa poliţiştilor că femeia le-a dezvăluit faptul că fusese victima unei agresiuni sexuale imediat după ce aceasta a fost comisă.

Martin Singer, avocatul regizorului Rob Cohen, a răspuns acestor acuzaţii într-o scrisoare publicată de HuffPost.

În acel text, avocatul a spus că acuzaţiile formulate împotriva clientului său, negate cu vehemenţă de acesta, sunt "scandalos de defăimătoare" şi "extrem de ofensatoare". De asemenea, avocatul a acuzat HuffPost că "a publicat acel articol într-un efort de a alimenta frenezia mediatică #MeToo cu o nouă poveste scandaloasă".

La începutul acestui an, Rob Cohen s-a confruntat cu acuzaţii similare formulate de fiica lui, Valkyrie Weather, care şi-a acuzat tatăl că a molestat-o în copilărie.

Rob Cohen a devenit cunoscut în industria cinematografică după ce a regizat primul film din seria "Fast & Furious", lansat pe marile ecrane în 2001. De asemenea, cineastul american a regizat şi filmul "The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor", care a fost lansat în 2008. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai femeilor, sunteti culmea ! Nu va mai apropiati de barbati daca sunteti asa de sensibile !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108