REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

România a cucerit titlul de Mister „Deaf Stars” 2016

România a cucerit titlul de Mister „Deaf Stars” 2016

Replica API 12 septembrie 2016 | 00:55 442

Frumuseţe fără bariere

Frumuseţe fără bariere

Concursul Internaţional Miss & Mister „Deaf Stars” 2016 şi-a ales câştigătorii, pe 10 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa. O sală împlută cu 250 de suflete încercate de viaţă, de toate vârstele au venit la un concurs dedicat lor - persoanelor cu deficienţă de auz. 33 de participanţi din toate colţurile Pământului s-a luptat pentru titlul de Miss sau Mister. Organizatorii nu au putut premia doar 5 persoane din fiecare categoria, aşa că au mărit podiumul cu încă 2 trepte.

Astfel, Miss & Mister Fotogenic au câștigat reprezentanții țărilor România, la fete, respectiv Danemarca, la băieți. Miss & Mister Popularitate le-a revenit fetei din Franța, iar băiatul câștigător este din Polonia. Locul 5 a fost ocupat de tânărul din Moldova, iar bulgăroaica s-a bucurat pentru premiul primit. Reprezentantul din Nigeria, la prima participare a țării în finala acestui concurs, a ocupat locul 4, alături de fata din Kazahstan. Mister Mongolia și Miss Rusia au foct ocupanții poziții a treia. Locul 2 a fost revendicat de către Mister Anglia și Miss Ucraina. Marele premiu de Miss & Mister „Deaf Stars” 2016 a fost câștigat de frumoasa participantă din Mongolia, Chimedtseren Batsuuri, și de România, prin Daniel Claudiu Patriche. Claudiu, un tânăr de 30 de ani, din Galați, a avut susținerea întregii săli, și acest aspect s-a văzut prin încrederea pe care o avea la probe.

Competiția a avut patru probe: prezentare generală, ținuta de zi, costum de baie și ținuta de seară. Între probe au avut loc momente artistice speciale de persoane cu deficiențe de auz.

În notarea concurenților, juriul, din componența căruia au făcut parte, printre alții, președintele Asociației Naționale a Surzilor din România (ANSR), Mihail Grecu, directorul CCS Constanța, Gheorghe Ungureanu, câștigătorii Miss and Mister „Deaf Stars” din 2014 și 2015, designeri din șase țări și un reprezentant al Consiliului Județean Constanța, a ținut cont de prezentarea personală, ținute, naturalețe, expresivitate și, nu în ultimul rând, de frumusețe.

Un moment extrem de emoționant, inserat în cadrul galei, a fost acela când, sub pretextul că prezintă staff-ul care l-a ajutat la realizarea evenimentului, preşedintele Asociaţiei „Deaf Stars” din Germania, Arne Blumeier, a îngenuncheat pe scenă, ţinând în mână o cutie cu un inel, cerând-o astfel în căsătorie pe frumoasa Clementine Zekrini din Franța. Cei doi sunt împreună de doi ani și au un copil de șase luni.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108