REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

ROMÂNIA, în stare de ALERTĂ! Război în PLINĂ stradă, între INTERLOPI

ROMÂNIA, în stare de ALERTĂ! Război în PLINĂ stradă, între INTERLOPI

Replica API 21 februarie 2021 | 00:50 4208

Un conflict spontan a izbucnit la Brăila, în plină stradă, între mai mulți interlopi care și-au reglat câteva conturi vechi. Violențe între două grupări de interlopi, din Brăila, care s-au atacat fără menajamente, sâmbătă seara. Evenimentul s-a petrecut la Brăilița, iar două mașini au fost distruse în timpul încleștării celor certați cu legea. Printre arsenalul folosit de interlopi în timpul conflictului s-au numărat bâtele și bucăți de cărămizi.

Violențe extreme între mai mulți interlopi din Brăila. Strada a devenit un adevărat câmp de război

Violențele extreme au avut loc în plină stradă, iar drumul a devenit impracticabil, din cauza urmelor lăsate. Oamenii legii au mai găsit și teci de macete.

„Patru benzi arată ca după cutremur. Toate cele patru benzi sunt acoperite de cataroaie, resturi de cărămizi, bâte”, conform Antena 3. Conform sursei citate. trei persoane au ajuns la audieri la Inspectoratul Poliției Județene (IPJ) Brăila. „Trei persoane sunt acum la IPJ pentru audieri”.

Un combatant a fost rănit în picior cu bile de cauciuc, dar este în afara oricărui pericol. Polițiștii încearcă să-i identifice pe participanții la conflict

„În acest moment de desfășoară activități pentru identificarea și depistarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”. Au mai transmis polițiștii. Se pare că unul dintre participanți la această luptă a fost împușcat în picior și a suferit răni superficiale. Cel care a tras a folosit un pistol cu bile de cauciuc, după cum anunță siteul debraila.ro.

n cele două mașini avariate se aflau mai mulți tineri care veniseră din Chercea pentru a discuta cu o persoană aflată în acea zonă. Nu a fost loc de negocieri, pentru că spiritele s-au inflamat foarte repede și conflictul a explodat. Situația a degenerat și combatanții și-au aruncat în luptă toate forțele.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta pentru ca autoritatile sug pula interlopilor pentru spaga
1
0
De ce intervine politia, de ce intervine jandarmeria? e sansa noastra sa se mai imputineze intre ei lasati-i in pace Interveniti doar daca ataca oameni din afara stolurilor
11
0
din 10 August, arseteaza fosti ofiteri ai armatei romane, pentru masca. La interlopi, au interdictie. Burtile, nu le permit lupta cu cefele late!
6
2
Politia nu are ce face cand ai lege de doi bani la dispozitie si niste magistrati foarte ingaduotori, care nu iau deseori nicio masura
7
1
daca niste scursuri ale societati, cu 3 bate si o punga de caramizi in masina e interlopi, e bine........."buna reclama". sa va cacati pe ei de scursuri.
3
1
Asemenea nenorociri se intamplau in Braila si in anii'70. Ma intreb ce face politia romana si justitia! Ce mama dracului, e foarte simplu de rezolvat problema! Toti nenorocitii astia arestati si dusi sa munceasca la mina,ocnele dr sare ca sa-si plateasca mancarea si cazarea! Dar justitia n-are timp,trebuie sa-si incaseze salariile de neamuri proaste,nemeritate!
11
1
Sa intre in iei si sa ai impuste!
11
2
Cartelul Medelin s-a luptat cu Sinaloa din Braila pentru o tona de paduchi lati. Baga-mi-as pula in inima lor de cacati pansati cu pistoalele lor cu bile din muci! Mari infractori, mare stire, ziar de cacat. Huooooo!
15
2
revenite in tara care se zice ca au muncit acum cand nu i mai primeste nimeni , la noi nu prea au ce face se se dedau la orice!
8
1
Tara neguvernabila
9
1
s.a umflat tarita in tiganime.I.a dat afara din germaniaitalia,anglia,si toate jegurile au venit la noi.Braila este rezervor de borfasime,acoperita de politie si politicieni,chiar eiinterlooi..va aduceti aminte de bouarul doua dozecare l.a datafare pe prim ministrus japoniei,tudose? asaca...la taiat sare cu borfasii
15
1
Broasca a provocat
3
1
Nu ar exista astfel de evenimente daca interlopii nu ar fi mana in mana cu autoritatile, fermitate este doar pt pensionara care a indraznit sa treaca strada in zona ne marcata!
17
1
Mai bine va ti schimba numele in POLITIA INTERLOPA!!!
14
2
cand uiti ca esti politist?! pe iutube
7
1
Sunteti corupti pana in maduva oaselor...Proxenetii si Interlopii conduc Romania...
32
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468