REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ROMÂNIA - SPANIA 1-2. „Tricolorii” ratează DRAMATIC un punct în fața Spaniei! Cum arată ACUM clasamentul grupei

ROMÂNIA - SPANIA 1-2. „Tricolorii” ratează DRAMATIC un punct în fața Spaniei! Cum arată ACUM clasamentul grupei

Replica API 6 septembrie 2019 | 00:38 506

România a pierdut în fața Spaniei, scor 1-2, iar situația în grupa din preliminariile EURO 2020 devine tot mai grea.

Contra a stârnit controverse cu formula aleasă, 5 fundași meniți să blocheze atacurile „Furiei Roja”. N-a funcționat în primele minute! Presiunea noii generații a Spaniei a creat un erou în tabăra noastră, pe Ciprian Tătărușanu. Rezerva de la Lyon a avut 4 intervenții salvatoare în primele 15 minute.

Deschiderea scorului a venit în minutul 29, dintr-un penalty transformat de Sergio Ramos. Faultul a fost comis de Deac asupra lui Ceballos.

Paco Alacacer ne-a surprins imediat după pauză. Vârful lui Dortmund a fost la capătul unei acțiuni-școală, iar meciul părea să fie terminat.

Schimbări inspirate

Cosmin Contra a schimbat inspirat. L-a introdus pe Florin Andone, iar noul vârf de la Galatasaray a făcut 2-1 în minutul 59, la doar trei minute de la intrarea pe teren.

Intrările lui Ianis Hagi și Alexandru Maxim au dinamizat ofensiva „tricolorilor”, una care se bazase strict pe zvâcnirile lui Pușcaș până în acea clipă. România a terminat meciul cu un om în plus după eliminarea lui Llorente și a ratat trei ocazii imense în prelungiri. Pușcaș a fost blocat de două ori de Kepa, iar Dragoș Grigore a reluat defectuos din fața porții goale.

În celelalte meciuri din grupă, Suedia a învins categoric în Insulele Feroe, 4-0, în timp ce Norvegia a trecut de Malta cu 2-0.

sursa: gsp.ro si prosport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rusine Contra,dati Demisia ,nu esti Bun,esti un Las nu ai avut curaj sa joci,tu ai pus 5 fundasi,pai cine vrei sa marcheze....Esti un LAS..nu ai vointa si capacitate esti slab,cedeaza locul,e o Palarie prea mare ptr. Tine ,esti depasit si obosit...dute Acasa....
0
1
echipa de doi lei
2
0
meciul a fost o oglinda a politicii romanesti, sa stam cuminti sa nu deranjam pe nimeni ca sunt mai buni ca noi si ne-o dau in freza, adica sa le dam petrolul, gazele, resursele ca noi suntem umili, nu putem nu stim, ne multumim cu putin! Fotbalistii ca si politicienii praf si pulbere multi nu au ce cauta la nationala iar aia tineri nu au loc de veterani eventual daca au ceva pile ca hagi ala mic!
2
0
bye,bye euro douzeci douazeci
1
0
Titlul corect este:Romania a fost foarte aproape de un egal mincinos.Felicitari lui TATARUSANU pentru ca a evitat un scor rusinos pentru Romania,nici nu e de mirare pentru ca am jucan in noua TOSCA si R.MARIN lipsind de pe teren.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108