REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

România-Suedia 0-2. Tricolorii merg la barajul din Liga Națiunilor! Cine sunt cele două adversare pe care le pot întâlni în drumul spre EURO 2020

România-Suedia 0-2. Tricolorii merg la barajul din Liga Națiunilor! Cine sunt cele două adversare pe care le pot întâlni în drumul spre EURO 2020

Replica API 15 noiembrie 2019 | 01:21 225

România a pierdut cu Suedia, scor 0-2, și a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminariile clasice. „Tricolorii” păstrează o șansă prin barajul din Liga Națiunilor, acolo unde vor întâlni Scoția sau Islanda în semifinale. Meciul va fi în deplasare.

Divizia B și Divizia D au completate tabloul play-off-ului. În C vor fi sigur cele 3 echipe care și-au câștigat grupa de Liga Națiunilor, Scoția, Norvegia și Serbia, iar procedura UEFA presupune tragere la sorți, din restul de 4 echipe, Bulgaria, Israel, Ungaria și România, pentru a fi desemnată echipa care va completa barajul de C.

1. Dacă vom fi echipa care fi trasă la sorți să completeze barajul de Divizia C, atunci vom întâlni sigur Scoția în semifinale. De ce obligatoriu Scoția? Fiindcă a fost echipa cu cel mai bun punctaj din toată Divizia C și în semifinale va avea parte de cea mai slabă echipă. Meciul s-ar disputa în Scoția! În cealaltă semifinală din C se vor duela Norvegia și Serbia, la Oslo.

2. Dacă nu vom fi echipa care va fi trasă la sorți să completeze barajul de Divizia C, atunci vom merge să completăm tabloul play-off-ului în Divizia A. Și vom întâlni sigur Islanda, în semifinale, pentru că suntem cea mai slabă echipă de Liga Națiunilor din C.

LOCUL FINALEI SE TRAGE LA SORȚI

Barajele de Liga Națiunilor se vor disputa la finalul lunii martie, iar finalele celor 4 divizii se vor disputa pe terenul uneia dintre cele două finaliste, locul urmând să fie stabilit prin tragere la sorți.

Deci România ar putea disputa la București o posibilă finală de Liga Națiunilor. De exemplu, împotriva Norvegiei, dacă va fi în Divizia C, sau împotriva Israelului sau Ungariei, dacă va fi în Divizia A.

Tragerea la sorți pentru play-off-urile Nations League va avea loc vinerea viitoare, pe 22 noiembrie, la Nyon!

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa se duca Dracului intr-un univers paralel,sunt impotenti ,neputinciosi si habarnaisti
4
1
Sa stea acasa, la televizor ca e mai bine si pentru noi, nu ne umple toate programele cu fotbal de mamaligi.
3
1
si la baraj iar contra o sa fie iar jignit.
5
1
pentru romani, fan, pentru suedezi, fun ptr ca, trebuie sa recunoastem ca suedezii s-au distrat copios cu adunatura noastra de panselute vestede si obosite.Vinovat e Contra! Nu i-a anuntat pe mimozele nostre ca nu este o intrecere de tatuaje, frizuri, masini si fitze de Videle. "Obositii" nostri trebuie sa invete intai sa fie patrioti, sa fie mandri ca joaca ptr Nationala, sa invete sa-si dea "sufletul"si sa-si "scuipe" plamanii pe teren si abia dupa aceea sa joace si fotbal!Sa ia exemplu de la Nationala U21!Cat despre N.L., poate daca am pica cu Andorra sau Gibraltar poate batem si noi.
6
2
Uitati ma dece nu au pret fotbalisti din campionatul romanesc,pentru ca nici cu echipele de club nu joaca in europa nici cu nationala,nu cum zic uni"ca romani sunt discriminati",depasiti ma calificarile si atunci vin oferte nu cum spune Hagi ca cei de la GENK i-au taiat aripile lui Ianis,cum spunea si de aia de la FIORENTINA de parca toata europa are ceva cu fiisu.
5
1
Si daca se duc la CE se fac de ras mai bine stau acasa.
6
1
se duc la barajul de la Vidraru .niste manelisti ordinari toti vedete care singurul lor scop e sa-si ia masini scumpe sa impresioneze proastele prin cluburi
7
1
echipei nationale ,trefotbalului din romania,
3
1
Nu au vina nici antrenorul nici directorul. Fotbalustii astia dunt expresia societatii noastre. Tinerii frumosi si liberi care niciodata nu vor munci cu adevarat, dar vor injura generatiile trecute si vor da vina pe oticine altcineva. TFL isti in varianta fotbal.
14
6
Burleanu stie sa oblige echipele din liga1sa faca fotbal feminin in loc sa le oblige daca nu prezinta la licenta bugetul pe un an obligatoriu
6
3
Ditamai prostalaul e contra asta, n-are nicio treaba cu antrenoratul, dar cea mai mare vina e a securistului de burleanu ca el l-a numit ca antrenor.
12
1
Cu Burleanu-n frunte, Vom avea succesuri multe. La ce va asteptati de la putoiul asta pus si tinut acolo de securisti?! Un spilcuit, un pensat, un profitor ce n-are nicio treba cu fotbalul. Daca oamenii adevarati din fotbal nu vor pune piciorul in prag, vom continua sa baltim prin mlastinile de la periferia fotbalului... Jos Burleanu! O revolutie e absolut necesara...
17
3
Pai daca ne prezentam cu o nationala pensata si tatuata probabil ca Suedezii ne au crezut o natie de pizde de bordel si ne au tratat ca atare. Nu zic dar vreau sa spun
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108