REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Românii „fug” din țară în minivacanța de 1 iunie: cozi kilometrice la Vama Veche!

Românii „fug” din țară în minivacanța de 1 iunie: cozi kilometrice la Vama Veche!

Replica API 1 iunie 2018 | 13:01 516

Românii care au decis să își petreacă minivacanța de Ziua Copilului la bulgari au avut o dimineață îngrozitoare. Nu condițiile vecinilor sunt de vină aici, ci coada kilometrică de la vamă. La Vama Veche, oamenii așteaptă de zeci de minute, coada începând chiar din vestita stațiune turistică. Totuși, aceștia se plâng că au planurile deja făcute, cazările plătite, iar nervii provocați la plecare nu pot fi atenuați așa ușor. Ei critică faptul că nu au fost luate măsuri pentru un flux mai mare de autoturisme la ieșire din România, iar acest lucru a dus la formarea de cozi interminabile.

Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră, la PTF Vama Veche se circulă pe patru benzi, timpul de așteptare fiind de 20 de minute. Totuși, oamenii se plâng că așteptarea este mult mai lungă de atât.

Traficul în PTF Vama Veche în intervalul 05.00-12.00:

TOTAL: Pe sensul de INTRARE - aproximativ 510 persoane cu 200 mijloace de transport, pe sensul de IEȘIRE - aproximativ 5250 persoane cu 1155 mijloace de transport, din care prin PTF VAMA VECHE, pe sensul de INTRARE aproximativ 220 persoane cu 65 mijloace de transport și pe sensul de IEȘIRE aproximativ 3710 persoane cu 790 mijloace de transport.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ah ce ma bucur. mor afacerile cipaneze facute in lacomia dupa bani. ador sa vad cozile de la granita si mamaia goala. Sah mat.
0
0
Bn ca va duceti la bulgari, spuneti de litoralul romanesc ca are mancare veche da voi la bulgari credeti ca primiti un peste preparat direct din lac ? Vai de capul vostru, nu spuneti ca mergeti la bulgari ca e mai ieftinache spuneti ca sunt conditii, cand de fapt conditiile la noi sunte mult mai mult si mai de luz decat acolo, dupa aceea spuneti ca vai nu vine nimeni pe litoralul romanesc , normal daca sunt zgarcitii ca voi care vreti sa mancati si sa dormiti cu 50 de lei la mare ,am vazut pe litoral si restaurante de lux la preturi avantajoase si chiar si restul sunt foarte ok. Bafta !
1
0
pai daca litoralul makedonesc e scump prost si plin de jeg normal ca pleaca lumea .pe banii lor se duc unde vor .nu sunt obligati sa sponsorizeze gipurile si basinile loazelor cipanilor si casele lor patrate cu coloane la intrare
6
0
Felicitari, oameni buni, si destepti ! De ce sa se inbolnaveasca de la mancarea imputita si expirata de la noi, si nu sa se duca la bulgari, unde serviciile sunt de nota 10, unde sunt tratati cu respect, unde nu sunt jecmaniti de bani cu preturi exorbitante ca la noi. Oricum cei din sudul litoralului se duc in aproape fiecare weekend in Bulgaria. Si pt cumparaturi, si pt plaja la hotelele de acolo. Cand or sa invete si patronii romani ca nu se face avere prin pacaleala, minciuna, nesimtire, nepasare, dispret, evaziune, hotie, bataie de joc, atunci sa aibe si ei turisti.
16
0
Ileana, un om normal la cap ar ocoli constanta, serviciile oferite sunt extrem de proaste si scumpe, deci iti ofer raspunsul, stau cainii cu colaci in coada la Bulgari cand vezi ce javre sunt pe litoralul Romanesc, da o fuga la bulgari si dupa nu o sa imi mai pui astfel de intrebarii idioate
13
3
Oare stau ciini cu colaci in coada acolo?. Este acelas peisaj ca la noi . Dar noi vrem sa-i imbogatim pe ei
3
10
da ce este asa frumos la bulgari,in afra de faptul ca se da mancare,deci vacanta este pentru mancare si pentru a se da lumea smechera ca vezi doamne a fost in alta tara si nu in Romania,mentalitate de 2 bani
3
9
Mancati vechiturile bulgarilor ! La Tabara Navodari e un fost militian care face scoici la ceaun de 20 kile ... cu 9 lei 200 gr.
4
12
Am deschis pentru romani. Ei pleaca la straini. Eu nu am vanzare.
7
6
Asta inseamna,cum zice bulgarul...aveti tara frumoasa dar e condusa prost....asa o fi?
15
1
Litoral Romanesc nu va mai place? Fiti patrioti si alegeti statiuni romanesti Mangalia - Neptun - Vama Veche - Jupiter - Venus
9
19
Nici o minune nu dureaza vesnic! A fost o perioada cand puteai sa treci repede frontiera la BG, dar ca orice lucru bun, pe la noi sufera anumite schimbari si se transforma in unul rau! Sa dau un exemplu: candva lucram in incinta vamii dar nu la vama...nu are importanta...aveam pe vremea aia niste registre de treceam in ele orice vehicul si o gramada de detalii. La un moment dat au venit calculatoare pentru a ne usura munca...Urmarea? Bagam datele in calculator, dar le scriam si in vechiul registru! Deci in loc sa ne usureze munca, practic au dublat-o! Asa ceva...
12
1
Pai se sta,ca trebuie sa bage in calculator toate CI sau pasapoartele si noi si bulgarii !!!Inainte se uitau pe acte si plecai,acum ,nu...si imaginati-va cum tasteaza astia ....Nu mai inteleg? Nu mai suntem in UE????
8
6
toti la dalboca sa mincati mini scoici
11
1
Sa suporte consecintele....mai sunt si alte vami in jud constanta
10
3
trimiteti pozele la guvern , ministerul turismului , ANAT , si mai stiti voi cui .....
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212