REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Rudele Simonei HALEP s-au MUTAT cu BLOCURILE în Năvodari

Rudele Simonei HALEP s-au MUTAT cu BLOCURILE în Năvodari

Replica API 4 august 2021 | 10:28 5420

Rudele celebrei Simona Halep au în plan să construiască un imobil în Năvodari. Acesta va fi situat în Mamaia Nord, Trup 2(DL), strada D8. Mai exact, este vorba despre unchiul Simonei, Costică Halep și fiul acestuia, George Halep. Familia campioanei nu este la prima investiție imobiliară în Mamaia Nord.

(Costică Halep și Simona Halep)

Afacerile familiei Halep se extind din ce în ce mai mult. Unchiu și vărul campioanei Simona, Costică și George Halep au primit răspunsul de la Autoritatea pentru Protecție Mediului Constanța. Mai exact, societatea Aruba Concept SRL, deținută de cei doi, au primit aviz pozitiv din partea APM Constanța. În acest sens, s-a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire Imobil Dp + P+4E – locuințe permanente cu parcare și garaje închise la demisol”. Imobilul ar urma să fie amplasat în Năvodari, Zona Mamaia Nord, Trup 2 (DL), str. D8, Lot 1/1/3/2. Titular este SC Aruba Concept SRL prin Halep George, cu sediul pe strada Unirii, numărul 22A.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.

Aurelia Halep, cumnata Simonei Halep, bloc de 7 etaje în Palazu Mare

Vă reamintim că, familia Halep pare să acapareze piața imobiliară din Constanța. În acest sens, societatea Natural Sistem SRL a demarat procedurile în vederea informării cu privire la situația urbanistică a terenului. Astfel, societatea Natural Sistem SRL a solicitat și obținut în cursul zilei de joi, 22 iulie a.c., un act de urbanism pentru proiectul ,,Construire imobil S+P+5E+6E, 7E retrase, cu funcțiunea de locuințe colective, spațiu comercial la parter”. Administratorul societății care se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale este Camboianu Valentin. Ca și asociați în cadrul societății îi regăsim pe Camboianu Valentin (33%), Halep Aurelia (33%) și Camboianu Maria (33%). Halep Aurelia este soția verișorului tenismenei Simona Halep.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat va da Hira de nu lasati comentarii la toate articolele lui??? Ori e pt toata lume ori e pt cine trebuie....
0
0
frumos tare innavodari.ciment,cipani.sa fii milionar in euro si sa stai in navodari,gaze proas pete de la midia,asta inseamna Bun Gust!
6
1
De la Stejaru la Nord Mamaia
7
2
ce sug la plua ciupaneza!! din 10 articole 5 sunt cu ciupani
3
0
Astia construiesc dar uita sa plateasca taxele
10
1
Cine este Simona Halep? Eu nu am auzit...
9
7
Teia, ii mai dai la trambitza lu Flory ? Ce-i mai plac copii cruzi !!!
7
1
cine dracu' e Simona Halep si de ce ne-ar pasa de rudele ei ovine?
17
10
Cine e simona halep?
21
15
Astia numai jntre ei, altfel pa pa
15
4
Sa nu uitati ca trebuie platit si taxele, asa tipic stere halep
38
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108