REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Rugby: Să înfrunţi România este mereu o provocare, spune Milton Haig, selecţionerul Georgiei

Rugby: Să înfrunţi România este mereu o provocare, spune Milton Haig, selecţionerul Georgiei

Replica API 9 februarie 2019 | 00:00 274

Selecţionerul naţionalei de rugby a Georgiei, neozeelandezul Milton Haig, spune că meciul de sâmbătă de la Cluj-Napoca, contra României, din prima etapă a Rugby Europe Championship, este o ''provocare'' pentru echipa sa.

"(...) Este un meci special, primul din 2019, cu un adversar pe care de obicei îl întâlneam în ultima etapă. Să înfrunţi România este mereu o provocare, de această dată nu păstrăm ce este mai bun pentru final, ci începem cu asta. Va fi interesant să vedem fiecare jucător evoluând, acest meci este practic un criteriu de selecţie pentru viitoarea Cupă Mondială. Va fi un meci greu, care va conta la nivel individual şi colectiv. Ştim cu toţii că România trebuia să fie la Cupa Mondială şi că ar fi fost dacă nu ar fi fost problema aceea non-sportivă (jucător neeligibil utilizat în calificări - n.r.). Aceasta trebuie să fie o sursă de extramotivare pentru ei, trebuie să demonstreze că locul lor este la Cupa Mondială, indiferent de ce se întâmplă'', a spus Haig într-o conferinţă de presă susţinută vineri la Cluj-Napoca.

La rândul său, căpitanul Lelos, Ghiorggi Nemsadze, a spus că partida va fi importantă pentru naţionala sa.

"Este un meci important şi foarte diferit - un nou oraş, o primă dată în care întâlnim România în prima etapă şi nu în ultima. Ca atare, având în vedere contextul deosebit, aşteptăm cu şi mai multă nerăbdare ziua de mâine", a declarat Nemsadze.

Echipa de rugby a României va întâlni sâmbătă, de la ora 14,00, pe Cluj Arena, echipa Georgiei, în prima partidă din sezonul 2019 al Rugby Europe Championship, intrarea fiind liberă.

În ierarhia internaţională, Georgia, calificată la Cupa Mondială 2019 din Japonia, se află pe locul 13, România fiind pe poziţia a 18-a.

Georgienii fac parte din grupa D, alături de Australia, Ţara Galilor, Uruguay şi Fiji, la Mondialul nipon (20 septembrie - 2 noiembrie).

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108