REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
13.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu

Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu

A.C. 28 martie 2024 | 11:37 2345

Activitățile NATO în Europa de Est și regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Moscova, a declarat Ministerul rus de Externe pentru agenția de presă rusă. Ministerul condus de Serghei Lavrov dă exemplul modernizarea bazei Mihail Kogălniceanu și spune că va „monitoriza acțiunile României”.

Rusia ameninta Romania si spune ca monitorizeaza Baza Kogalniceanu

Rușii spun că întărirea potențialului militar al NATO în România, Polonia și statele baltice „este provocatoare, exacerbează tensiunea militară de-a lungul perimetrului granițelor ruse și creează amenințări la adresa securității țării.”

„Toate acestea au ca scop pregătirea aliaților blocului pentru o potențială ciocnire cu țara noastră”, suține MAE rus.

Ministerul rus de Externe amenință că va monitoriza acțiunile României, va evalua „riscurile emergente” și va ține seama de ele „în timpul planificării militare”

Proiectul de modernizare a Bazei 57 „Mihail Kogălniceanu”, cu o valoare totală de aproximativ 2,5 miliarde de euro, vizează consolidarea infrastructurii aeriene, inclusiv piste de decolare-aterizare, facilități administrative și sociale, zone de depozitare, precum şi mentenanța aeronavelor și se desfășoară în colaborare cu Brigada 101 Aeropurtată a SUA.

În momentul de față, la baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu sunt staționate detașamentele străine de avioane de vânătoare care ajută la misiunile de Poliție Aeriană Întărite, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
rusia nu e in stare sa invinga un popor de betivi care lupta cu armele vechi ale Nato, dar ne ameninta pe noi:)))))
5
3
Prin propaganda asta mincinoasa și toxica ne face sa ne pregătim de război! Si romanii dorm în bocanci, în loc sa iasă în strada sa protesteze. Chiar nu ne dam seama ce înseamnă un război? Pai Rusia n-a mai atacat RO de 80 de ani, când avea toate condițiile sa atace RO daca vroia. Și ataca acum când RO este în NATO, când nu poate învinge Ucraina când au pierdut sute de mii de militari și f. multe echipamente de lupta. O sa atace RO cu vreo câteva rachete ca răspuns dacă avioanele NATO vor ataca Rusia de pe teritoriul nostru. Anglo-saxonii au început acest război încă din 2014 când erau în Ucraina militari NATO care-i pregăteau pe ucraineni. Pt. ce le-a aprobat Iohanis înființarea celei mai mari NATO la M.Kol ? Ca acum sa aiba tupeul sa cerșească postul de șef la NATO!!
4
19
e cam cum zice cel de sub mine. rusia a a avut cele mai mari pierderi luptand pentru libertatea evreilor. c fac evrei azi? au distrus o regiune ca civili ca si anume copii au facut genocid.toata planeta ii condamna.da rusia a invadat pe motiv ca rusii sunt discriminati acolo, si romanii sunt, nu li se permite in scoli defapt nicaieri limba romana. si ati auzit vre un oficial sa ia atitudine? si da rusia e puternica ca e nationalista. si da de 2 ani se bate cu nato. ca daca nu avea arme nato ucraina crapa de mult
7
18
va aud ca rusia vai ca putin e vai...da rusia e inapoiata....stiti cine a dus primu om in spatiu? rusia stiti cine a ajutat alianta si pe wiki este alianta impotriva lu hiler ...da rusia a fost prima in fruntea aliatilor, stiti cine a folosti 2 bombe atomice impotriva civililor? america...in comenturile sunt de prisos si sa luptam pt uccraina distrugand economia europei si malaci de 2 metri in lexux so mercedesuri de zeci de mi de euro marsaluiesc peste tot numai pe front nu...dar hai nato si ue sa trimitem noi....de 2 ani rsia tine piept planetei... si defapt ce p****i sunt...atat de naivi si ipocriti suntem...si apropo cand cineva vorbeste de pace... ce putinist e...de pace oameni buni..doar atat spun incercati un test de iq
9
28
Sa vedem pe unde scoatem camasa daca iese trump la alegeri.Sa vedem cine a ckacat bastonul?
6
13
De alcoolisti notorii
16
2
GDP-ul celor 32 tari NATO este de 46 TRILIOANE de dolari. Informatia e pe net, la liber. GDP-ul Rusiei este 1,8 Trilioane. Deci NATO are o economie de 26 ori decat a Rusiei. Sa nu mai aducem in discutie progresul tehnologic, dotarile armatelor cu arme de ultima generatie. Sa nu mai pomenim ca 70 la suta din armata Rusiei e alcatuita din alcoolici . Despre ce plm vorbeste PUTIN asta. E inconstient , ori face pe prostuul ? Sunt 970 milioane de oameni cat are NATO Vs 140 mil cat are rusia. Juma din ei fiind vai mortii lor. Rusia e un nimic si nimic vor ramane. Rusofililii astia care vomita propaganda de dimineata pana seara prind doar la 1-2 la suta din populatie. Va da occidentu mue oricand si la orice capitol.
30
5
Bai rusnaci inpoiati si cretini monitorizati-l pe descreeratul vostru cav-a adus in faliment si a mai bagat cateva tari in NATO,ati ramas singuri si va uraste o planete intreaga.
25
4
Fantastic cati rusofili probabil platiti vin la fircare articol de genu si incearca sa denatureze realitatea, dau dislike-uri, imprastie propaganda ieftina. Sa ma pis pe voi.
25
3
Idi nahui ruzzi!
5
1
Nu e chiar asa. Nato e cea care isi baga coada. Ca michiduta
12
30
Ne ameninta pe fata adica daca e bomba atomica Constanta e prima... Nenorociti sunt rusii astia
17
14
Este ceva normal ca Rusia sa monitorizeze ce este in legatura cu NATO. Acuma ca una din bazele militare ale aliantei se afla pe teritoriul Romaniei ,ce sa spunem,asta este. Cum nu avem armata si arme semnificative,oferim ce avem,adica un eventual teren de lupta . De starea cat mai rea a Romaniei se ocupa cu veritabil succes guvernele si alte institutii ale Romaniei,asa ca nu e nevoie ca altii sa ne mai faca rau pe bani lor. Propaganda Rusiei impotriva NATO a existat de cand propagandistii de azi nu erau nascuti. Conducatorii tembeli ai lumii se cearta si popoarele sufera si se urasc degeaba din cauza lor,a psihopatilor si lacomilor ajunsi stapani.
29
2
Pai ce este prima data cand rushi amenintza orice stat aliat al S.U.A,in cazul Romaniei inca de la inceputul invaziei in Ukraina rusnaci le-au cerut Romanilor sa iasa din NATO,ei uite ca Romania nu a ieshit din NATO si mai mult Suedia si Finlanda au intrat in NATO numai asha sa moara Putin de oftica;cat despre asta care il critica pe HAHAHA pentru cuvintele folosite sa shtii mai"intelectualule"ca sunt cazuri in care nesimtzitzilor trebuie sa le vorbeshti pe intzelesul lor de cocalari.
24
12
Bai asta cu p..., esti un cretin cronic! Atata ai in vocabular, cocalarule.
19
12
Sa ne monitorizeze pulileee cu limba toti ruznacii si toti pro rusii nespalati de la AUR si din Romania
29
24

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108