REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Rutiera a luat la „puricat” microbuzele de transport persoane!

Rutiera a luat la „puricat” microbuzele de transport persoane!

Replica API 5 martie 2016 | 00:00 258

RAZII în Constanţa!

RAZII în Constanţa!

Razii pe drumurile din Constanţa! Oamenii legii au tras pe dreapta microbuzele şi vehiculele care transportau marfă, fiind vorba de o acţiune pe linia respectării prevederilor normelor legale în domeniul transportului de marfă şi persoane. Oamenii legii au aplicat mai multe sancţiuni.

Faptul că microbuzele de transport persoane nu prea sunt în pas cu legea deja nu mai este o noutate. Constănţenii s-au plâns, şi continuă să o facă, fiind nemulţumiţi cu privire la condiţiile de transport, în sensul că sunt înghesuiţi, că şoferii rulează cu viteză, se angajează în depăşiri periculoase, vorbesc la telefon sau numără banii la volan. De asemenea, au fost cazuri în care s-au depistat probleme cu actele, în sensul că asigurarea era expirată sau chiar şi inspecţia tehnică şi periodică.

Astfel, la data de 4 martie anul curent, s-a derulat o acţiune la nivelul judeţului Constanţa, pe linia respectării prevederilor normelor legale în domeniul transportului de marfă şi persoane. Unul dintre echipajele rutiere au acţionat pe bulevardul I.C. Brătianu, la ieşire din Constanţa, spre Valu lui Traian. Spre exemplu, şoferul unei autoutilitare a fost sancţionat contravenţional pentru nepurtarea centurii de siguranţă, iar şoferii mai multor microbuze de transport persoane pentru depăşirea numărului legal de pasageri.

În jurul orei 10.00, un alt vehicul de transport persoane, care venea dinspre Valu lui Traian, a fost tras pe dreapta de către oamenii legii şi au existat suspiciuni cu privire la faptul că asigurarea vehiculului ar fi expirată, după cum arăta documentul prezentat de şofer. Însă, poliţiştii au verificat prin staţie şi au aflat că aceasta este în termen, fiind valabilă până în toamna anului 2016. Oamenii legii l-au atenţionat că este necesar să poarte documentul valabil la el. Precizăm că acţiunea va continua.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108