REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

S-a aflat cine a amenințat că aruncă România TV în aer: Este un fost jurnalist

S-a aflat cine a amenințat că aruncă România TV în aer: Este un fost jurnalist

Replica API 15 februarie 2019 | 00:00 259

Poliția l-a prins pe bărbatul care a amenințat că va arunca sediul România TV în aer! Este vorba despre un jurnalist pensionat, care a lucrat la Radio Timișoara. Ioan Alexandru Tătar a trimis un e-mail cu numele său la redacția România TV. El a fost ridicat de poliție și dus la audieri și riscă să fie reținut pentru 24 de ore.

”Nu știu absolut nimic. Sunt nemulțumirile mele, am scris pe Facebook. Nu am trimis niciun e-mail. Nu puteau să mă cheme la poliție luni, la ora cutare, trebuie să mă ia seara vineri, din așternut, că dormeam, eram în pat deja”, a spus bărbatul, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e unul din sutele de descreierati ce apara" statul de drept". La bulau cu el. Poate ii vine mintea la cap... Pe de alta parte, jegul asta n-ar fi aparut, daca institutiile statului n-ar fi aratat atata clementa fata de gesturile unul Sandi sau Malin Bot. Daca agresiunile astora asupra unor cetateni, indiferent de rangul lor, ar fi primit o riposta normala intr-un stat civiloizat, asemenea specimene s-ar gandi de doua ori inainte de asemenea gesturi...
1
0
Romania TV post comunist csre apara. Coruptii
0
1
S-a saturat si el.Toata ziua Ghita,Ghita. Am vazut ca si Udrea a prins glas. Maine poimaine daca reusesc sa imprumut bir milion de la Ghita o sa-i aduc pe Mazare,Popoviciu, Bica ca sa depuna declaratii impotriva DNA si Adina Florea sa-i incalece. Hotii sunt in delir , nu mai are curaj nimeni sa-i judece.Trai nenica afara pe banii furati din tara.
0
1
Adevarul e cu tu crezi ca intrai in sediul rtv ca sa pui ceva pe acolo.Te crezi ion cristoiu si erai invitatul rtv!!!!
0
0
Adevarul e ca nu facea rau sa le puna o bombitza. Nu nimerea decat pesedei si lingai de cacat pesedist. Ii inteleg frustrarile. Stie despre ce e vorba. Dar sa revenim la oile noastre : muie dragnea maledivu vitamina d, muie pesede !!!
5
5
A aparut primul diliu pus de securisti sa anunte bombe ca sa ceara acoperitii bani mai multi la servicii. Mai urmeaza si alte alarme?! Ca dilii nu duce tara lipsa!
10
7
Este prea mare coincidenta in aceeasi zi: Codruta care a colaborat pentru prinderea coruptilor cu SRI este declarata suspecta dupa acuzatiile patronului de la Romania TV Ghita si cateva ore mai tarziu SRI este inarmat in sediul lui Ghita, SA TERMINE CU MANIPULARILE LUI DE AGENT KGB-IST!
5
3
Au si aia de la beci asternut. Sper ca nu-l vrei si apretat...Deocamdata ma gandesc ca ar fi potrivit sa stai vreo 30 de zile pe acolo, daca esti cretin. Poate acolo te vindeci de prostie...
5
3
A fost hipnotizat de antenele voiculestene care l-au asmutit impotriva prea cinstitului post romania tv.
6
2
5 ani sa ii dea la de damnlagiu. Hahaha
3
4
Ce fatau are si damblagiul asta, lasati-l in dementa lui, omul are 70 de ani, e senil, nu stie ce face. Un popor de tembeli.
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108