REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

S-a cerut suspendarea Gabrielei Firea din PSD!

S-a cerut suspendarea Gabrielei Firea din PSD!

Replica API 13 septembrie 2018 | 23:23 434

Deputatul Cătălin Rădulescu a cerut marți, în ședința deputaților PSD, ca primarul Capitalei, Gabriela Firea, să fie suspendată 6 luni de zile din formațiune, iar aleșii PSD Marcel Ciolacu și Mihai Tudose i-au replicat că el nu reprezintă partidul, au relatat pentru MEDIAFAX surse social-democrate, conform stiripesurse.ro.

Surse PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, că la ședința de marți a grupului PSD din Camera Deputaților, Cătălin Rădulescu a cerut sancționarea primarului Capitalei, Gabriela Firea, pentru criticile acesteia la adresa conducerii partidului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD-eii lu dracnea si ai lui ALDE tariceanu, n-au in cap decat cum sa dea mai repede OU pe legea amnistiei si gratierii sa-si scape toti hotii de puscarie si sa ramana si cu banul furat. Hotia lor s-o plateasca prostimea ca datorie publica!
3
0
Alo piata grivtii mai usor mircea zoaie sa nu te lovesti la ceas nebunule
4
1
unde mortii ma-tii ai venit in piata grivitei ? vino langa wc-ul public , sa te facem mai multi europeni , curajosule ! bagati - ai pula in doamna ma-ta care a dat sifilis la filipinezi ! te asteptam curajosule , sa vii si cu coarde de nevasta , sa fie o intalnire emotionanta !
1
4
Spune draguta cand il pompai pe Manechin de te a facut din zarista falsa care jucai sarba n emisiuni in om politic pana sa te ia Pandele si sa iti resetezi Km din bord,de ce nu spui cum a evoluat cariera ta?Tariceanu o sa piarda puterea asa ca nu te teme,ai sucit bobul acum?hmm nu cred ca mai e loc pe scena de tine avem actori cati vrei incepand cu Dacian a lu' Vulpe pana la Uniunea Sorors pt Romania sau USR mai pe scurt!Esti o nulitate din punct de vedere politic- administrativ- social. N ai ce sa faci poti sa te imbraci si de la Diane von Furstenberg ca tarania iti iese prin piele
5
2
Acest individ n-are ce cautain psd -- Nu e ala cu mitraliera? doamne cine conduce poporul asta necajit si saracit de astfel de oameni !
7
1
De ce nu pot sa-l muiesc cu cacat pe bubosul gargamel ? Pentru ca se pisa pe lumea care nu o vrea pe proasta de adinutza in locul lui covesi. De aceea muie fierea, muie adinutza, muie bubosul prof.dr.dr.analfabet, muie dragnea, muie pesede !!!
4
3
Corect! Excluderea!
8
4
PNL merita sa fi in Parlament ? Sau USr si alti nervosi impotnti ? Iaca she !
5
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108