REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

S-a tras cu arme letale în Constanţa! Din fericire, a fost vorba despre o competiţie de tir, în programul "Şcoala Altfel"

S-a tras cu arme letale în Constanţa! Din fericire, a fost vorba despre o competiţie de tir, în programul "Şcoala Altfel"

Replica API 8 aprilie 2014 | 00:00 173

Elevii au fost încântaţi de experienţa trăită

Elevii au fost încântaţi de experienţa trăită

Agitaţie mare ieri, în zona bulevardului Aurel Vlaicu, din Constanţa: s-a tras cu arme letale! Din fericire, nu este vorba despre o răfuială în stil mafiot, ci doar despre competiţia de tir de agrement desfăşurată între liceele constănţene cu ocazia săptămânii "Şcoala Altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun!". Agitaţia a cuprins zona încă de la orele dimineţii, prezenţi fiind atât elevii, cât şi reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, ai Centrului Tomis Antidrog Constanţa şi Poligonului de Tir Sportiv şi Agrement Zip Escort.

În plus, menţionăm că şi elevii care au împlinit deja 18 ani au tras cu arme letale. Aceştia s-au arătat foarte încântaţi de competiţie. "Este prima competiţie între liceele constănţene la Tir sportiv şi Tir de agrement. Au intrat în competiţie 6 dintre liceele constănţene, fiind vorba de 60 de elevi înscrişi. Liceele sunt: Liceul Nicolae Rotaru, Liceul teoretic Traian, Liceul Ovidius, Colegiul Naţional Regina Maria, Colegiul Mihai Eminescu şi liceul din Murfatlar. Elevii au fost extrem de încântaţi, este prima competiţie de acest gen desfăşurată. De asemenea, menţionez că cei care au împlinit 18 ani au tras cu arme letale, iar cei care au venit însoţiţi de părinţi şi au sub 18 ani trag cu arme neletale, practic puşcă cu aer comprimat. Sunt şi premii, puse la dispoziţie de cei care au iniţiat proiectul şi anume Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa. Sunt premii de papetărie", a declarat Elena Lepădatu, directorul de marketing al noului poligon de tragere din Constanţa. Nici elevii nu s-au lăsat mai prejos şi au participat la competiţie cu tot entuziasmul. "Este ok, a fost o experienţă foarte plăcută. Nu mă pasionează foarte tare armele, dar a meritat şi aş mai încerca de câteva ori, doar de plăcere", a declarat, pentru "Replica", Vlad, elev al Liceului Sportiv din Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108