REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

S-A VOTAT! Vom avea referendum privind redefinirea familiei

S-A VOTAT! Vom avea referendum privind redefinirea familiei

Replica API 12 septembrie 2018 | 00:35 547

Propunerea legislativă de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie a fost adoptată marţi în plenul Senatului.

Iniţiativa cetăţenească, pentru care era necesară susţinerea a cel puţin două treimi din numărul senatorilor, a fost votată prin vot nominal, exprimându-se 107 senatori "pentru" şi 13 "contra" (USR). Şapte senatori s-au abţinut (de la PNL şi UDMR).

Amintim că peşedintele PSD, Liviu Dragnea, anunţa că referendumul pentru familie va fi organizat pe 7 octombrie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
comentariu
0
0
Tara arde, este decimata de pesta porcina care a nenorocit milioane de romani si, la psd-eii guvernului marioneta dracnea, condus de matrusca docila, veorica dancila, le arde de bascalie si de toate prostiile din lume!
0
0
Politicienii care au votat contra, s-au abtinut sau au absentat deliberat VOR CA ROMANII SA AIBA COPII HOMOSEXUALI SI TRANSSEXUALI.
0
1
irinuca , tu unde te incadrezi, esti fetita lu bunicu, amanta mosului, fiica lui tata- nu de alta dar nu inteleg sensul familiei traditionale, tu ce crezi?
4
1
Bani aruncati pe apa sambeti! PSD vrea sa-si faca imagine printre votantii lui din mediul rural, fara scoala si fara educatie, asa cum isi doreste psd sa fie tot mai multi romani. Romanii au mai votat acum cativa ani ca doresc sa-i reprezinte doar 300 de parlamentari si CCR a avizat favorabil aceasta cerinta si, cati parlamentari avem acum? Aproape dublu! Inca o prosteala marca psd pe banii romanilor necajiti.
3
1
referendumul poate are alta tema:''redefinirea familiei mafiote''caz in care,''se justifica''
2
2
Oltenismele bunicului ptr Nepotica lui ! Rusine clanului !
5
2
da am auzit de canada locul in care oamneni normali sunt persectutai de toti perversii care au pretentia ca cei normali sa traisca asa cum o fac anormalii , tocmai d-aia tu trebuie sa dispari nu nae care fi sigur ca auzit de toleranta dar nu si de prostie caci asta este toleranta raului - prostie crancena. de ce nu te duci tu in desert stolerezi deshidratarea sau mai bine in savana africana sa tolerezi haita de hiene?
5
3
Democratia inseamna ,ca nu minoritatile sa te conduca ci majoritatea sa decida.
9
1
Da, o sa merg la vot si o sa votez pentru. Pt ca m am saturat ca Nae sa imi decida viata si viitorul cum a facut-o in ultimii 29 ani. Astia ca Nae trebuie sa dispara! Nae, ai auzit de toleranta? Ai auzit de Canada?acolo oamenii au loc unii de alti. Dar banuiesc ca nici nu ai iesit din judet.
5
4
Nu-l votam pe Dragnea, nu votam partid, nu votam contra cuiva, dar votam pentru viitorul copiilor nostri. Nae are dreptate, vedeti stiripentruviata. Pe cine deranjeaza daca nu acceptam sa fim incalecati de gay? Ganditi-va bine, lasati-ma cu UE, ca nici acolo si nici aici nu mor politicienii de grija poponarilor, sunt alte interese. Cine va critica puterea atunci, isi va pierde familia, locul de munca, tot. Aceea e dictatura. Si se cam intampla, mai ales in tarile nordice, dar si in Anglia.
5
4
Daca nu vreti sa vedeti casatorii intre 2 barbati sau 2 femei MERGETI LA VOT! Daca nu vreti sa vedeti copii adoptati de cuplurile de homosexuali MERGETI LA VOT! daca nu vreti sa vedeti copii vostrii confiscati si dati spre adoptie poponarilor cum au facut in Anglia in cazul Florin Barbu MERGETI LA VOT! Daca nu vreti sa vedeti cupliri de homosexuali asistati social precum in Spania, Franta, UK etc. MERGETI LA VOT!
10
5
Referendumul din 2009 a fost consultativ - stia Bas' foarte bine ce face, adica doar un sxercitiu de imagine pe banii prostilor. De data aceasta referendumul este decizional, deci se aplica imediat.
8
5
Eu credeam can am adoptat islamul pentru ca vad afise peste tot in oras cu refugiatii care vor sa fie adoptati si ca avem obligati sa ii primim pe ei si bombele lor demografice, peste cativa ani ne or cotropi numeric !!!
9
7
Nu am sa merg la vot, deoarece am mai avut un Referendum in 2009 si nu s-a tinut cont de vointa poporului. De ce as mai face-o acum...
11
9
Praf in ochii votantilor varstnici ai psd-ului!!!!
11
11
niste derbedei. nu au ce face. vor sa mai sustraga niste bani si nu stiu cum.
13
9
Pe cand un referndunm pentru interzicerea relatiilor bunicilor cu nepotzele ? Bah, voi nu va uitati in gradina voastra ?
12
9
risipa banului public
14
8
Mishule,nu mai fi suparat ca-ti-am furat nigerienii, mama ce buni sunt si ca sa ma racoresc mai sug si cativa metri de pula ca nu ma mai satur
3
7
Poa sa iasa la atac totusi eu as vrea sa ti sug pula si nici mkr nu sunt gay
1
7
asta sunt in club,sunt''ocupate''daca intelegi.Maine,or sa iasa ''fetele''la atac.
4
7
ma asteptam ca reprezentantii minoritatilor sexuale sa fie mai multi pe aici,useristi penelisti pmp care nu sustineti familia traditionala ,ce se intampla? Va este rusine sa sustineti familiile de gay sau lezbiene?
13
7
Iar un referendum fara rezultat, fara sa fie pus in practica? E bine ca avem bani de referentum si pensii speciale. Sa mearga ei la votare
13
11
CA sa fie validat acest referendum, trebuiesc 5,5 milioane de voturi. Daca nu se strang va fi o palma grea pentru livake ! Prin acest zis referendum, livake vrea sa vada cum sta cu pleava, cu votantii. Acum ca din cei care voteaza nu au nicio treaba cu psd-ul, e alta treaba. Asadar, daca nu mergem la vot, MU1E P5D! Si pana la urma, nu trebuie sa ne aliem cu normele UE? LA ei de ce se poate? Sa se faca si referendum in care sa fie interzise relatiile bosorogiilor cu persoane mai tiner cu 20 de anii! Aud ?
15
12
Oricine,are dreptul sa vorbeasca de familie,dar pedofilul ,puscariasul,Dragnea,in nici UN caz,El care traiesti cu fetita Mai mica decit,fii-sa,pedofil,El care i-a interzis lu nevasta-ta sa participe la nunta lu fii-su,rusine,sa-i fie ,nici tiganii nu fac ASA ceva,El vorbeste de familie,o panarama,CE exemplu da tinerilor casatoriti?
21
12
A innebunit lumea parol natie nebuna nu mai avem scapare
16
9
Si pirandele de 8 ani femei si ele au dreptul la familie traditionala cu barbat gasit de ta-su la bodega? Mercedesa de 8 ani plus armando de 10 ani egal love familisti traditionali cu putza in tzarana.Societatea infloreste ...odata cu shatra
17
12
Asta inseamna ca nu ma pot linge cu gagiul meu oe strada?
5
16

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108