REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

S-AU SPART ÎN FIGURI ÎN LOFT: notă de plată CÂT O GARSONIERĂ!

S-AU SPART ÎN FIGURI ÎN LOFT: notă de plată CÂT O GARSONIERĂ!

Replica API 5 mai 2017 | 14:53 1274

Distracţia de 1 mai, în Mamaia

Distracţia de 1 mai, în Mamaia

Petrecere mare pe întreg litoralul, în minivacanţa de 1 mai! Cele mai multe fiţe pe metrul pătrat s-au reunit în Mamaia, aşa cum era de aşteptat, în mul-lăudatul club Loft. Iar după filmările cu Elena Udrea şi alte asemenea vedete autohtone, te şi întrebi: dar oare cum s-au mai şi distrat oamenii ăia?! Nu de alta, dar din imagini vedeai puhoi de lume şi... cam atât, de nu puteai să faci vreo piruetă, de teamă să nu loveşti cu coatele vecinul de pe ring.

Dar, deh, o dată pe an e 1 mai, iar dacă nu petreci în Loft... fie nu exişti, fie eşti genul Vama Veche! Pe de altă parte, fumurile de vedetă cu cheltuială se ţin, iar preţurile din Loft sunt mai mult decât ameţitoare. Iar cine a vrut să iasă în evidenţă, a reuşit, cu brio chiar! Un indian, după cum a relatat canca.ro, ar fi achitat 30 de mii de euro, fiindcă a avut plăcerea să comande un Armand de Brignac-elefant (6 l) învelit în foiţă de aur de 24kt! Şampania Armand de Brignac Brut Gold Mathusalem este învelită în foiţă de aur de 24 de karate şi are 6 litri. Indianul putred de bogat a comandat cele mai scumpe băuturi de la LOFT, aduse într-un show pe măsură, a mai relatat presa centrală. Cotidianul “Replica” de Constanţa vine şi cu dovada “dezmăţului” din Loft, mai exact cu o altă notă de plată extravagantă: 142.900 lei! Da, aţi citit bine şi ne imaginăm că e... „pe bune”, şi nu doar consumaţia tastată în grabă de angajaţii clubului la vederea inspectorilor ANAF!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
identic se afisa basau cretin, lua de la amaratii catateni si nu doar el incluzand pe d-na nuti udrea ca sa se lafaie pur si simplu in batjocura poporului : Puscarie pe viata la fel si cucuveaua cornuta si lazar idiotul general !
2
0
Indianul este tzigan sub acoperire, misiunea lui a fost sa vada cine mai comanda ca el si de unde are banii ? Indotziganul sub acoerire are bani de la acoperitori.
3
0
dar unde apare tva pe bonul ala ca eu nu vad, probabil si cei care risipesc acolo bani sunt tot nemunciti facuti din evaziune si alte matrapazlacuri cu statul
5
1
Ma rog sa lw luna o bomba acolo sa moara toti!! Vladimir trimite bomba aia.
3
1
in imagine apare in dreapta sus o fitzuica intitulata nota de plata proforma. ma intreb daca la o asa suma si la un asa club se emit bonuri fiscale.deci evaziunea fiscala de fitze nu se pune?
5
1
Nu toti cei care sunt bine garnisiti cu bani au si valoarea personala care sa le fi adus bogatia. Aceia sunt de obicei cumpatati si mai degraba fac tot felul de investitii in economie,fac acte de caritate si altele asemanatoare. Cei parveniti vor sa iasa ca paduchii pe frunte,sa epateze si atunci dau bani pe lucruri pe care nici macar nu le inteleg. Ei cumpara sampanie si vin scump,fara sa aiba sensibilitati enologice,cumpara tablouri fara sa fie de fapt miscati sufleteste de mesajul artei,fac orice doar sa fie adulati,bagati in seama. Niste indivizi mici,cu resurse materiale mari.Zero.
9
1
Sa ne pisam pe tine !!!
11
3
LOFT - spirit de turma ! Un club care se respecta inchidea usile si nu lasa pe toti coate goale sa intre. Trebuiau lasate numai fetitele ca sa avem cu cine ne distra si toti saracii trebuiau lasati afara, ca se aude bine si de afara muzica.
5
11
De ce ati ascuns articolul " Vacaroiu declaratie Socanta.... " ??? De cate ori se scrie numele sefului psd cta - Stroe ascundeti sau stergeti articolul? Credeti ca nu putem da la fiecare art al vostru mesaje despre Stroe ????? O sa va reclamam la CNA
9
1
Merita sa platesi 30 de mii de euro pe un Armand de Brignac-elefant daca ai posibilitatea sa mesteci foita de aur de 24kt.Indianul a fost inspirat.Acum se caca aur.Il invidiez.
17
3
La LOFT, numai curve pitipoance penale si drogati ... progenituri de bani gata ... Hai sictir !
21
3
Spre deosebire de engleza, in romana lunile anului s-au scris dintotdeauna cu litera mica. 1 mai, 2 iunie etc. In rest, iti dau dreptate, in fiecare an citim despre toti cocalarii care lasa zeci de mii in Loft, de parca ar interesa pe cineva, cu exceptia, probabil, a cocalarilor wannabe.
14
2
Tot anul veti insista cu sumele cheltuite de unii in LOFT de 1 Mai?Treceti peste moment,cine a publicat articolul sa mai puna mana si pe carte,nu de alta dar,,deh,o data pe an e 1 mai".Cred ca ar fi trebuit scris mai cu M mare!
7
5
Articol de cacat, scris de ....Scrieti bai idiotilor de copii care cistiga medalii si premii la concursuri internationale folosindu-si capul, nu despre curve si drogati...
30
1
Si indianul e mic si urat cu spume cumva?
13
2
Degeaba daca toate sumele astea nu se regasesc in ZET. Asa ca din toate harfele astea triste gastiga doar Mielu. Tare-s curios sa stiu cat s-a fiscalizat in total !
20
2
tiganu indian stie unde petrec tiganii romani.
24
3
Sunt acrii strugurii?
8
21
bai cechestie, se sparg ratatii astia tristi in note de plata... ce stire... uite e aia traiesc bine muistele... ca s prosti care le plimba si le alinta... ba fraiere, eti de 14300 mai prost decat mine... eu fut gratis nu pe atatia bani
15
6
si fraierii de medici din urgenta care salveaza vieti nu pot primi bacsis nici macar cat o coafeza. pardon, hair stylist! ca intru sub incidenta legii, n au voie, chelnerii sunt somitatile Romaniei...
35
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108