REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Sabroso a luat măsuri de prevenție specifice acestei perioade de pandemie

Sabroso a luat măsuri de prevenție specifice acestei perioade de pandemie

Replica API 9 aprilie 2020 | 12:51 1576

”Ne pare rău că unul din șoferi nu a purtat masca de protecție la întâlnirea cu un client, însă acest lucru este mai greu controlabil de către noi, ca și conducere. Totuși, este destul de ciudat că s-a întâmplat asta, șoferii noștri sunt foarte precauți și responsabili de când a apărut această criză și au fost instruiți pentru a se proteja atât în timpul muncii, cât și în timpul lor liber”, au spus reprezentanții Sabroso.

Măsuri de prevenție pentru personalul de Delivery & Take Away:

· șoferii își spală mâinile sau și le dezinfectează după fiecare cursă;

· tuturor angajaților li se măsoară temperatura de 3 ori pe zi, iar aceasta se notează în documentul intern numit “Triaj Epidemiologic”, unde se bifează și faptul că fiecare persoană poartă masca de protecție;

· mașinile de livrare sunt dezinfectate cu clor după fiecare zi de muncă;

· șoferii au dezinfectant la mașină pentru a-și igieniza și dezinfecta interiorul acesteia pe parcursul zilei;

· șoferii nu intră în scări de bloc sau clădiri de birouri pentru a nu atinge diverse suprafețe sau a nu inspira aer posibil contaminat, livrarea se face doar în spațiu deschis, clientul fiind nevoit să iasă la ușa scării sau a clădirii, pentru a ridica comanda.

”În prezent, avem în teste o măsură prin care vom sigila toate cutiile cu mâncare care ajung la clienți astfel încât să sporim siguranța acestora, iar aceasta va intra în vigoare de săptămâna această. Am blocat accesul în zona Take Away pentru clienții care vin să își ridice comanda de la sediul nostru”, au mai spus rerpezentanții Sabroso.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu dam bon fiscal ca poate fi contaminat. Nu puteti plati cu cardul pentru ca nu merge POSul nicidata, probabil ca s-a virusat primul. Garantam calitatea produselor prin faptul ca ingrendientele folosite sunt de inainte sa apara covidul.
4
1
Angajatii Sabroso sa lase ciocu mic, sa zica mersi ca mai au de munca. Cui nu-i convine sa plimbe ursu sa nu rugineasca lantul.
1
0
CU BONURILE DE MASA CAND LE PLATITI ANGAJATILOR ??? TOATE PIZZELE CARE SE ARD LA SE ARUNCA LA GUNOI !!!!!!! NU ARE VOIE ANGAJATII NICI SA MANANCE NMK !!!
2
0
scoateti radarele
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920