REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Salam, Guţă, Dani Mocanu și Jador, în topul căutărilor românilor pe YouTube în prima lună din 2021

Salam, Guţă, Dani Mocanu și Jador, în topul căutărilor românilor pe YouTube în prima lună din 2021

Replica API 20 februarie 2021 | 11:12 2079

În topul căutărilor românilor pe YouTube, atât în ianuarie 2020, cât și în prima lună a anului 2021 se află artişti precum Florin Salam, Nicolae Guţă, Dani Mocau, Jador sau Tzancă Uraganu, dar și cuvinte precum manele sau muzică sau filme, potrivit raportului „Digital 2021”.

Datele privind căutările făcute de români pe Youtube sunt furnizate de „Google Trends”. Astfel, căutările după cuvântul „muzică” au pe primul loc în top atât în ianuarie 2020, cât şi în ianuarie 2021. Clasamentele pentru ambii ani au fost dominate de căutări după cuvântul „manele”, numele unor artiști reprezentativi ai acestui gen, precum Florin Salam, Guţă, Dani Mocau, Jador sau Tzancă Uraganu. În 2020, căutările după cuvântul „Salam” s-au clasat pe locul 4, după „Muzică”, „Puterea dragostei” şi „Live”, potrivit antena3.ro.

Pe locul 5 se află cuvântul "remix", pe 6 "music", pe 7 "Guță", iar pe locul 8 "desene". În mod ciudat, pe locul 9 se află căutările pentru cuvântul "manele", în timp ce poziția 10 este ocupată de căutarea pentru "manele manele".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot cr a-ti postat aici e perfect adevarat! N-am ce spune mai mult!
0
0
Asta este inceputul sfarsitului tara de tot kk
2
0
de ce nu sunt in top cautari ANAF, pt taxe si impozite neplatite? asta era stire!
4
1
in toate carciumile...restaurantele...bodegile,veti fi intampinati de: TANCA URANGUTANU, GUTA-PUTA..JADOR DANI MOCANGIU...SI ALTI lautari...mai romanilor...???chiar ati luat-o razna???fara aceste personaje, nu puteti trai???inseamna ca aveti ceasi culura ca si ei...oameni de 2 bani ...oameni de nimic...nu ne mai facem bine...
6
0
care romani au cautat?poate cocalarii si pitipoance tencuite!incultii dracului!lua-vas maneaua'n pl de zdrentele dracului!
4
0
Mie i-mi place Las Ferrbinti am vazut toatw episoadele si leam salvat pe hard in film joaca toti actori mei preferati sant foarte imcantat
2
3
Ce asteptari aveti de la un popor al carui nivel de educatie si cultura se reduce la Las Fierbinti? Tara a plina de inculti si de analfabeti. Ii recunoasteti dupa expresiile luate din Las Fierbinti. Vocabularul lor se reduce la Ce-ai facut Bobita? Bai esti prost? Stii ca zic? Aceasta este educatia de azi a romanilor:Las Fierbinti
8
0
In 40-50 de ani vom fi o colonie Indiana
7
0
Nacios magraonii kaijas . Narmai lumea sarmai sas . Bahtalo tetrais
3
2
Ce asteptari aveti la schimbari cand tara e plina de inculti, analfabeti. E de rasul curcilor fratilor. Numai presa si televiziunea e de vina prin cenau promovat si dat pe canale si paginile din ziar. Doresc tuturor care au contribuit la indobitocirea romanului ca copiii lor sa aibe acelasi creier ca mocanu si jador .
9
0
haaaoolleeu, ciori proaste si inculte ..imputitii si bashitii urangutani de romanica cu ragaituri de salam si masini sh de bulgaria..cu clei in urechi si unghii cu caviar!
8
0
Zboara milioanele Vin ca avioanele Imi umplu buzunarele Cu amandoua mainile Sa muriti de invidie
1
10
noua rasa, romanul-tiganizat, este in plina expansiune. promovarea boratilor in prime-time are efectul asteptat, aceste gunoaie devenind in timp etaloane ale valorilor sociale. panarama de Las Fierbinti este edificatoare, nu mai vorbesc de cei enumerati in articol.
11
0
Ascultat tot de tigani dejectiile societatii adunati la plata fac 5 clase primare...tiganul la tigan trage
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272