REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Salma Hayek i-a înnebunit pe fani cu o poză în costum de baie! Actrița de 54 de ani e super-sexy

Salma Hayek i-a înnebunit pe fani cu o poză în costum de baie! Actrița de 54 de ani e super-sexy

Replica API 23 ianuarie 2021 | 00:00 2298

Este într-o formă fizică fenomenală! Salma Hayek, 54 de ani, și-a șocat fanii cu două poze în costum de baie. Actrița care are doar 1,57 m înălțime arată senzațional, iar bustul generos îi face pe mulți să ofteze. Care sunt secretele care o mențin așa frumoasă?

Salma Hayek

foto: Instagram

Salma Hayek, în vârstă de 54 de ani, arată senzațional! Actrița cu origini mexicane a plecat încă din a doua jumătate a lunii decembrie într-o locație exotică pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă împreună cu familia. Deși nu a dezvăluit unde se află, jurnaliștii The Sun susțin că ar fi în Los Cabos, Mexic, împreună cu soțul ei François-Henri Pinault, 58 de ani și fetița lor de 13 ani, Valentina.

Salma Hayek ține regim de aproape 20 de ani

Actrița din ”Desperado” și ”Frida” nu s-a înfruptat din delicatese în timpul sărbătorilor de iarni și a ținut în continuare regimul care o ajută să își păstreze silueta care a consacrat-o acum 20 de ani. Salma a postat două fotografii cu ea în timp ce meditează pe plajă pe pagina de Instagram și milioane de fani din întreaga lume au lansat un potop de complimente. Salma, care a fost nominalizată la Oscar pentru rolul Fridei Kahlo, are 16,8 milioane de fani pe contul ei și e îndrăgită datorită rolurilor din filme precum ”De la apus până la răsăritul soarelui”, ”Wild Wild West”, ”Dogma” și ”Desperado”, scrie click.ro.

foto: Instagram

Care sunt secretele siluetei Salmei Hayek?

Actrița mexicano-americană face exerciții de tonifiere în fiecare zi și practică înot și yoga. Ea s-a măritat cu miliardarul francez François-Henri Pinault în 2009. Iată ce mănâncă Salma: la micul dejun, a mâncat iaurt cu papaya, mango, mure, afine, migdale, rodie, castravete, unt de cocos și salată. În timp ce a făcut gimnastică a băut sucuri naturale de portocale, kiwi și cocos, pentru a se menține hidratată. La prânz a mâncat un sendviș cu carne de pui, fasole mexicană și tamale. Între mese, Salma nu refuză nici lucruri mai scârboase cum ar fi o gustare pe bază de greieri caramelizați sau viermi. La cină a mâncat fructe de mare și a băut un pahar de vin.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta un adevarat articol cu tzitze adevarate nu plasticle lui draguseanu .
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468