REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Samsung Electronics ar putea renunţa la lansarea telefoanelor din seria Galaxy Note în 2021

Samsung Electronics ar putea renunţa la lansarea telefoanelor din seria Galaxy Note în 2021

Replica API 18 martie 2021 | 00:00 995

Samsung Electronics a avertizat miercuri că ar putea renunţa la lansarea telefoanelor premium Galaxy Note în 2021 şi a admis că există probleme serioase cu furnizarea de cipuri, care afectează industria, de la producătorii de maşini la cei de smartphone-uri, transmit grupul nipon de media Nikkei şi Reuters, citate de Agerpres.

Koh Dong-jin, unul din cei trei directori generali ai Samsung şi responsabilul pentru divizia de telefonie mobilă, a făcut declaraţiile la Adunarea Generală a Acţionarilor, care a avut loc în oraşul Suwon, la dus de Seul. Note este un produs cheie pentru grupul sud-coreean.

Galaxy Note, cunoscut pentru ecranul său mare şi stiloul S Pen-ul pentru luarea de notiţe, este una din cele două linii de smartphone-uri de vârf ale Samsung, cealaltă fiind Galaxy S.

"Am aplicat experienţa S Pen la modelul Galaxy S21 Ultra, lansat anul acesta. Ar putea fi dificilă lansarea a două modele S Pen într-un an", a declarat Koh, sugerând că ar putea "fi dificilă lansarea unui nou Galaxy Note în semestrul doi din 2021".

Totuşi, a explicat Koh, compania va oferi un nou Note anul viitor, dezminţind zvonurile că Samsung va retrage acest model.

De asemenea, a declarat Koh, Samsung se confruntă cu dificultăţi în menţinerea livrărilor de cipuri pentru dispozitivele sale iar directorii fac frecvente călătorii peste hotare pentru a se întâlni cu furnizorii. Samsung produce cipuri de memorie pentru smartphone-urile sale dar de asemenea cumpără diverse cipuri de la furnizori din China şi alte state.

"Toţi facem eforturi în fiecare zi pentru a rezolva această problemă. Trimestrul doi pare să fie problematic, dar ne vom asigura că nu vor fi probleme", a spus oficialul Samsung.

Samsung este cel mai mare mare producător din lume de chipuri de memorie şi de telefoane mobile inteligente.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212