REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Sancţiuni SEVERE pentru cei care vaccinează persoane fără drept

Sancţiuni SEVERE pentru cei care vaccinează persoane fără drept

Replica API 31 ianuarie 2021 | 20:19 2053

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, vineri seară, că de săptămâna viitoare vor fi introduse sancţiuni pentru responsabilii centrelor de vaccinare care vor folosi doze pentru persoane care nu ar avea dreptul la imunizare în această etapă a campaniei.

Ministrul a spus, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, că au existat cazuri în care s-au făcut vaccinuri "la mica înţelegere" sau "pe baza unor prietenii".

"De săptămâna viitoare vom avea şi sancţiuni foarte clare, în primul rând pentru cei care se găsesc dintr-odată fie generoşi, fie cu rost de business într-un loc anume. Dacă cineva va binevoi să facă vaccinul, dacă un coordonator al unui centru de vaccinare va binevoi să ia un vaccin care ar trebui să meargă către o persoană vârstnică, sau către o persoană cu boală cronică sau către o persoană care are cu adevărat nevoie ca să vaccineze un amic, un vecin sau mai ştiu eu pe cine, va trebui să plătească pentru asta şi suma va trebui să fie una de care să-şi aducă aminte fără bucurie", a afirmat Vlad Voiculescu, fără a preciza sumele la care se vor ridica sancţiunile, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vedem, sanctioneaza gusterii de la Curtea de Conturi Bucuresti?
1
0
Bravo! Cine vrea sa intre in fata ,sa fie infectat cu forta si lasat fara tratament! Nu ne jucam,ordinea se respecta strict. E bine ca locurile de vaccinare sa fie pazite cu arma cu glont pe teava,ce mama dracului?! Pai ori suntem stat autoritarist asa cum isi doresc romanii,ori ce naiba? E mai mare placerea sa dai amenzi babane,sa chinui oameni,sa distrugi destine,doar de asta sunt guvernantii acolo,sa asigure ce e mai ticalos pentru romanii majoritari masochisti.Ciomege si pulane pe spatele oricaruia care nu respecta genialele fapturi create sa fie liderii nostri! Jos umanismul !
2
0
Puiul asta de securist vrea sa arunce dozele defacute decat sa se vaccineze cu ele oamenii. Sunt sigur ca atat tactu cat si mata aia care a facut un handicapat ca tine, s-au vaccinat primii. Tu studentule care ai terminat o facultate in 11 ani de zile si aia asa cum numai tu stii ce ai de spus. Eu spun demisia de onoare pentru ca cineva trebuie sa raspunda pentru mortii din spitale asa cum si Ponta a raspuns pentru cei de la Colectiv. Nu uita sa il iei cu tine si pe drogatul catu putu .
4
1
Mai taci dracu din gura putoare! Dupa ce s.au vaccinat toti pupincuristii toate zdrentele si atarnatorii pe banii tuturor! Asta e politica acestui stat fanariot. Cateva sute de mii de Canalii intretinute de toti . MUIE leprelor! Vine ea vremea furcilor!
4
1
Ne meritam soarta. Puiul asta de securist, pus prima data ministru al sanatatii de Ciolos in celebrul guvern Zero, e de profesie contabil. Vinovat pentru mortile a catorva zeci de oameni, prin blocarea sectiei de transplant pulmonar a fost din nou uns ministru si deja si-a mai trecut 6 morti pe constiinta. Cei care spun ca bietul de el nu are nicio vina sa se gandeasca asa. Care e cea mai mare problema a tarii ? Covidul. Care se trateaza in spitalele Covid. Care nu sunt de ordinul milioanelor. Ar putut fi mai atent monitorizate prin numirea unei comisii speciale la minister.
4
1
ori e prost,ori e prost, ori e prost.din trei. una
3
1
nici cea mai mica idee despre subiectul in discutie. Un habarnist intre habarnistii pnl plus usr. Ei vor ca populatia sa se vaccineze dar pe liste. Exact ca n iepoca de aur cand se faceau liste ca sa se stea la coada pentru iaurt. Si iaurtul se vindea direct din masina de aprovizionare. Voi creati o problema cu listele astea si apoi va mirati de ea. Lasati vaccinarea la liber. Cine vrea sa stea la coada. Sa se faca 24 ore pe zi in fiecare zi. Iar impartiti populatia in speciali deosebiti normali si altii? Rati ai dreaq de javre neomarxiste. Doar la amenzi si puscarie va sta capul. Nimic bun po
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468