REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Sânziana Buruiană a bătut toate recordurile: „De cinci ani și jumătate eu tot alăptez”

Sânziana Buruiană a bătut toate recordurile: „De cinci ani și jumătate eu tot alăptez”

Replica API 20 aprilie 2021 | 00:00 1329

Sânziana Buruiană (36 de ani) a șocat pe toată lumea atunci când a recunoscut public și-a alăptat fiica cea mare, pe Izabela Zuluf, timp de patru ani și jumătate. Dacă nu apărea în peisaj anul trecut, în octombrie, celalaltă fetiță a cuplului, micuța Antonia, alăptatul la sân ar fi continuat și acum, în cazul Izabelei (5 ani).

Foto: Instagram

Acum aceasta a fost tăiată de la porție din cauza micuței Antonia, dar tot mai scapă câteodată la sân. Cert este că Sânziana s-ar putea înscrie liniștită în Cartea Recordurilor pentru că ea, de cinci ani și jumătate, alăptează non stop. „Eu alăptez de cinci ani și jumătate! E incredibil! Mie nu mi s-a oprit laptele nici când a murit tata. Până în momentul în care am aflat de cea de-a doua sarcină nu m-am oprit. Am alăptat-o pe fiica cea mare până la patru ani jumătate. Mi-a fost ușor mie, cred, că o adormeam ușor. Într-adevăr că primele luni sunt mai grele, dar eu am învățat-o, pentru că Izabela are o imunitate bună și am zis că poate are un efect. Am zis că într-o zi, ea singură va renunța. Acum se cam uită puțin cam așa la cea mică când o alăptez”, a declarat Sânziana Buruiană, scrie Click!

Dacă în cazul primei fetițe, Izabela, i s-a părut perfect normal să alăpteze atâta timp cât are lapte și cât micuța își dorește, acum Sânzi și-ar dori să o înțarce pe mezină. „Văd că și mezina îi calcă pe urme Izabelei, e mâncăcioasă, dar sper să nu fie așa, cred că o să-mi fie mai ușor să o opresc. Deja am trecut pe mâncare diversificată. Vreau să-mi revin mai repede. Doar nu o să alăptez zece ani!”, a mai spus Sânziana.

S-a mutat în casă nouă la Snagov!

Dacă tot s-a mărit familia cu venirea pe lume a micuței Antonia, Sânziana Buruiană a decis să-și ia familia și să se mute în vila părinților săi de la Snagov, acolo unde fetițele au loc berchet pentru joacă. „Ne-am mutat pentru că a venit primăvara și fetițele au loc de joacă acolo. Am pus și o piscină pentru ele, mai ales că Izabelei îi place apa. Plus că avem și filmările pentru show-ul «Mămici de pitici cu lipici» și ne trebuie loc mai mult”, a declarat Sânziana.ămici>

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
barbasu ala pensatu nu stie ce buruiana cu kilometrajul dat peste cap a luat sa o faca "duamana:?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108