REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDAL electoral între PSD și PNL, la Hârșova. Primarul a depus SESIZARE

SCANDAL electoral între PSD și PNL, la Hârșova. Primarul a depus SESIZARE

Replica API 28 septembrie 2020 | 22:17 2427

Scandal electoral la Hârșova. Candidații PSD sunt acuzați de actualul primar, totodată candidat pentru un nou mandat din partea PNL, că au agresat verbal membri liberali și că au deranjat mesele din secțiile de votare. Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, a depus o sesizare la Biroul de Circumscripție de la Hârșova pe numele a trei membri din Partidul Social Democrat.

„Doi reprezentați ai PSD au periclitat activitatea electorală în una dintre secțiile de votare. Au agresat verbal mai mulți reprezentanți ai partidului din care fac parte și au perturbat procesul electoral. De asemenea, un alt reprezentant PSD a deranjat mesele dintr-o secție de votare, invocând motive ce țin de protejarea infectării cu COVID-19, deși nu se impunea așa ceva.”, a precizat, pentru „Replica”, Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova.

În continuare, polițiștii din Hârșova efectuează cercetări cu privire la acuzațiile aduse în cadrul sesizării depuse de Viorel Ionescu la Biroul de Circumscripție de la Hârșova.

”Subsemnatul Viorel Ionescu, candidat la funcția de primar din partea PNL depun prezenta contestație prin care vă aduc la cunoștință faptul că unii candidați ai Partidului Social Democrat, în speță Stăncuța Ene, Ionel Dia, Emil Paraschiv, perturbă activitatea secțiilor de votare prin deranjarea meselor unde se află situați membrii secțiilor de votare sau prin agresarea verbală a candidaților. Față de cele prezentate vă rog să dispuneți luarea măsurilor legale pentru asigurarea procesului de votare în condiții optime și civilizate.”, se arată în sesizarea înaintată de primarul orașului Hârșova.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
HAM FOST CU CADINA LA VOT.NA ESIT HARASEL NADRACUL?
1
0
SI CAND TE GANDESTI CA PE DIA IL FACEA BRATIANU CU NADRAG SPARGATOR DE CARDURI UNDE S A AJUNS NU STIU SA PIARDA CAPUL SUS TATAIE PLIMBATI NEPOTII PRIN PARCURILE FACUTE DE TINE LASA MANAGERUL DIN BUCURESTI LA SPITAL SI DOCTORII CARE SUNT NU PE BEICA SI FRICATEL CUM VROIAU SIMPLIII SA LE IASA DIN CAP LA SLOBOZIA ARE FRICATEL CIMITIR MAI MARE
1
0
Harsova voteaza sa nu iasa caracatita psd
7
0
Dia un ciorditor cardist ce pupa ce apuca.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108