REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDAL ÎN BARUL MONTE CARLO DIN CAUZA UNEI FETE

SCANDAL ÎN BARUL MONTE CARLO DIN CAUZA UNEI FETE

Replica API 24 august 2020 | 11:53 3255

Doi bărbați de aproximativ 40 de ani s-au luat la ceartă din cauza unei fete, într-un bar din Eforie. Disputa s-a încheiat la spital pentru unul dintre ei, iar pentru celălalt la poliție. Marius Bazgu a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, după ce pe fondul unei stări conflictuale spontane și al consumului de băuturi alcoolice și al înjurăturilor și amenințărilor la integritatea corporală, i-a aplicat persoanei mai multe lovituri cu o sticlă la nivelul capului, cauzându-i leziuni care i-au pus viața în primejdie.

Cum s-au petrecut faptele

Totul a avut loc în barul Monte Carlo din Eforie, pe fondul unui conflict spontan izbucnit din cauza prietenei inculpatului care în trecut avusese o legătură amoroasă cu victima. Incidentul a avut loc în jurul orei 3:30 dimineața, conform imaginilor de pe camerele de supraveghere din bar. Acestea l-au surprins pe Marius Bazgu atacând victima cu o sticlă de whisky, lovind-o de mai multe ori în zona capului, persoana vătămată căzând la sol, loc unde inculpatul a continuat să lovească persoana vătămată până când inculpatul a fost îndepărtat de martorii prezenți la fața locului.

Inculpatul și-a recunoscut fapta

Inculpatul a recunoscut în totalitate săvârșirea infracțiunii reținută în actul de sesizare și a solicitat ca judecata să se facă doar în baza probelor administrate în faza urmăririi penale, pe care a declarat că le cunoaște, și le însușește și nu a solicitat administrarea altor probe.

Ce a spus instanța

Analizând materialul probator existent la dosarul cauzei rezultă că inculpatul se face vinovat de infracțiunea ce i se reține în sarcină, acesta fiind parțial sincer, dar cu ocazia judecății a dat dovadă de sinceritate și a recunoscut integral acuzațiile ce i s-au adus. Intenția de a ucide se deduce cu claritate din modul în care inculpatul a acționat și nu de elementele exterioare, precum că ar fi fost jignit, amenințat, lovit, deci concluzionăm că nu este justificată motivația inculpatului că ar fi vătămat-o corporal și nu că ar fi urmărit să o ucidă pe victimă. Comportarea victimei nu poate fi invocată în favoarea inculpatului.

Instanța a decis condamnarea lui Marius Bazgu la 4 ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentative la omor. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multi barbati ai in cap aceleasi chestii ca in intestinul gros. Cand ii trece o basina, o dau pe gura sau pe cur dupa nimereala,ca gandire de unde? Daca basina nu iese pe nicaieri,atunci asa zisii barbati devin violenti si periculosi pentru societate.
2
0
omoare de tot asa scapam de 2 scursuri deodata!!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108