REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Scandal în Canada după o îmbrățișare între Justin Trudeau și Bianca Andreescu: „De ce atinge o adolescentă?”

Scandal în Canada după o îmbrățișare între Justin Trudeau și Bianca Andreescu: „De ce atinge o adolescentă?”

Replica API 21 septembrie 2019 | 00:00 479

Bianca Andreescu, 5 WTA și 19 ani, a fost întâmpinată de mii de fani în Canada după succesul de la US Open, iar printre personalitățile care au venit să o felicite s-a numărat și premierul canadian, Justin Trudeau.

Totuși, îmbrățișarea dintre cei doi, care s-a dorit să fie un gest de afecțiune, a fost aspru criticată de politicienii conservatori din Canada.

Ei au condamnat comportamentul prea familiar față de jucătoarea de origine română. „De ce atinge o adolescentă acest individ ciudat, de vârstă mijlocie?”, a scris Ezra Levant pe Twitter, politician conservator.

„În calitate de lider al Canadei, Trudeau ar trebui să fie un exemplu. Ce semnal transmite el despre comportamentul bărbaților puternici în preajma femeilor tinere”, a spus senatoarea Linda Frum, care l-a acuzat că a transmis semnale nepotrivite.

Bianca Andreescu a fost întâmpinată de zeci de mii de persoane în Mississauga, orășelul în care s-a născut.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In comparatie cu Simona Halep chiar daca a casrigat turneul Andreessu exprima lipsa de maturitate si putina prostie. E normal sa fie felicitata cu caldura dar ea ar trebui sa stie sa se comporte si sa trateze sustinatorii cu respect si bun simt.
0
0
Fatuca asta seamana cu matusa ei vasilica veorika
0
5
Pai asta e publicul lor tinta.ce fac ei este jurnalism?este doar un copy paste ordinar.in afara de accidente si ce le dicteaza psd ul nu sunt in stare. La partid asa sunt invatati postacii.stroe le spune sa citeasca titlul si sa comenteze.ei nu judeca nu au discernamant.este electoratul psd.lasa i.iti consumi timp si energie.ei nu au creier si nici coloana.dragnea tufea o femeie cu 20 si ceva de ani mai mica si nu a fost bai.veorica ieri s a pozat cu 2 copile in fata unei mese plina de armament.astea cum le comentam?sau nu le comentam ca nu ne lasa partidul sa facem un material
2
8
Actele sexuale cu animale sunt legale in Canada, atata vreme cat NU EXISTA PENETRARE intre cele doua parti, a decis Curtea Suprema a acestui stat. Bai prostane nu mai minti lumea daca nu stii nu te baga!Ce dracu dati voie tuturor prostalailor cititori de titluri de pe retelele de socializare, sa posteze pe aici !
5
6
este un pitifleder
1
0
Lumea devine din ce in ce mai sensibila. Cretin de sensibila. Unii prin alte tari o duc prea bine si inventeaza tot felul de reguli si prostii.
21
1
retarzii secolului 21..
5
2
Ce batuti in cap sint si prin Canada !---doamne fereste !
11
3
sa ia maidanezi de la noi ,,in canada zoofilia e in floare.
6
6
in canada e legalizata zoofilia. tara de retarzi
16
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108