REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

SCANDAL în Decathlon! Un bărbat mascat a fost luat ‘pe sus’ de o femeie nervoasă

SCANDAL în Decathlon! Un bărbat mascat a fost luat ‘pe sus’ de o femeie nervoasă

Replica API 15 mai 2020 | 00:00 4576

Deschis încă de la finele săptămânii trecute, magazinul Decathlon din Constanța a avut parte de un incident. Mai exact, un bărbat ar fi intrat peste o femeie în cabina de probă. Supărată, femeia a făcut un scandal monstru la ieșirea din spațiul special amenajat pentru a proba haine.

Bucuroși de redeschiderea magazinului Decathlon, constănțenii au ieșit la cumpărături. Zilele trecute, un incident produs în incinta magazinului a atras atenția populației. Mai exact, o informație s-a scurs în mediul online în care era implicat un bărbat care purta o cagulă pe faţă. Individul a intrat în magazin şi a tras de uşa unei cabine de probă, în care se afla o femeie. La ieșire, aceasta l-ar fi tras la răspundere pe bărbat și ar fi făcut mare tam tam, oamenii din jur asistând neputincioși.

Cu toate acestea, un bărbat prezent la incident a relatat întreaga poveste așa cum ar fi văzut-o și ceilalți oameni din magazin. „Niste rânduri scrise “cum se vrea” schimbă total o poveste! Am fost din greșeală de față la acest incident. Din ce am înțeles, domnul cu cagulă avea niște haine de probat și s-a îndreptat spre o cabină de probă care avea la mâner culoarea verde adică acesta era liberă. A pus mâna pe mâner să deschidă ușa după care se aude o voce din cabina că este ocupat. Domnul cu cagulă și-a cerut scuze. A intrat într-o altă cabină, ieșind după câteva minute cerându-i explicații domnului care era cu femeia pentru că l-ar fi înjurat în limba engleză. Acesta nu avea de unde să știe că în cabină era o persoană. A ieșit și doamna din cabină care a început să aprindă focul discuției și așa a ieșit scandalul” a transmis un constănțean aflat la fața locului.

foto: Neptun tv

De menționat este faptul că nu a fost făcută plângere la Poliţie, conform reprezentanţilor IPJ Constanţa.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
imi pare rau ca am pierdut cateva secunde din viata cititind articolul asta jenent
3
0
Era Babu. A crezut ca in cabina e OPCista.
3
1
A intrat in cabina de proba cu OPEL-ul!
6
6
Sunteti platiti pentru asemenea articole de toate jena?
21
2
Cand sta pe plaja dezbracata nu se mai rusineaza, aici s-a gasit sa fie afectata de un mic incident. A tinut neaparat sa demonstreze caracterul certaret pe care il are.
27
0
asa.i cind taranoii iesiti de la prasit intra in decathlon.!ba maimuta care ai facut panarama,se mai intimpla sa gresesti cabina,iti ceri scuze la intrare si cauti alta libera.ce p motii faci panarama inculto?
19
0
POARTA CAGULA SA NU ARUNCE LUMEA CU PIETRE IN EL
6
6
Iesiti in evidenta cu caracterul asta de psihopati si samanta de scandal care o aveti in voi!Sa se aleaga praful de voi toti!
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108