REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Scandal în faţa clubului Le Gaga din Mamaia: membrii clanului "Spaniolii" s-au tăiat în cuţite

Scandal în faţa clubului Le Gaga din Mamaia: membrii clanului "Spaniolii" s-au tăiat în cuţite

Replica API 12 august 2014 | 00:00 2539

Caz preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa

Caz preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa

Doi indivizi s-au luat la bătaie chiar în faţa clubului lui Botezatu, Le Gaga din Mamaia, în dimineaţa de duminică, 10 august. Din nefericire, scandalul s-a terminat cu înjunghieri. Menţionăm că ambii bărbaţi sunt cunoscuţi cu antecedente penale, ambii fiind parte din gruparea interlopă "Spaniolii".

Potrivit informaţiilor noastre, conflictul spontan a început chiar în club, unde două grupuri de tineri petrecuseră toată noaptea. Doi indivizi, cunoscuţi cu antecedente penale, respectiv Daniel Gherasim şi Daniel Zorica, ambii de 28 de ani, s-au luat la harţă din pricina unui motiv mai vechi, pe care nu au vrut să-l relateze. Au fost aruncate vorbe grele, s-au împărţit pumni, după care scandalul s-a mutat afară, pe plajă. Aici au intervenit şi amicii celor doi, dezlănţuindu-se o adevărată răfuială. Numai că, la un moment dat, Daniel Zorica a scos un cuţit şi i l-a înfipt în abdomen rivalului său, lui Daniel Gherasim. Cei prezenţi la faţa locului au sunat la 112, cadrele medicale de pe Ambulanţă ajungând prompt la faţa locului şi transportând victima la spital. La ora 4.50, la faţa locului au ajuns şi oamenii legii din Mamaia, care au aplanat conflictul. Reprezentanţii IPJ Constanţa au confirmat sesizarea, dar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Răfuială între interlopii din gruparea "Spaniolii"

Daniel Gherasim este cercetat în mai multe dosare penale, el fiind o mai veche "cunoştinţă" a oamenilor legii. Spre exemplu, la finele anului 2008, acesta a şicanat în trafic o persoană căreia îi împrumutase 300 de euro. L-a urmărit pe Belgian Memet până în faţa casei, pe strada Moldovei şi, după ce acesta a intrat în locuinţă, Gherasim, cu nişte amici, i-au distrus maşina şi au tras focuri de armă. Însă, se pare că bărbatul este implicat în multe scandaluri de acest gen, unul având loc şi în Murfatlar, într-o discotecă, la cumpăna dintre anii 2008 - 2009. Însă, faptele sunt multe cu menţiunea că Daniel Gherasim a fost ( sau este ) parte din gruparea interlopă constănţeană cunoscută ca "Spaniolii". Cât despre Daniel Zorica, nici el nu este uşă de biserică, fiind implicat în multe scandaluri. În 2010, alături de alţi indivizi, înarmaţi cu bâte tip base-ball, o toporişcă şi un pistol cu gaze au atacat trei persoane, au spart geamurile unei societăţi din Tomis Nord, de pe strada Cişmelei, şi au vandalizat un autoturism. De asemenea, şi acesta este parte tot din gruparea interlopă "Spaniolii", fiind cercetat în mai multe dosare penale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108