REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

SCANDAL în Murfatlar: o femeie a fost luată la pumni și un tânăr a fost lovit de o mașină!

SCANDAL în Murfatlar: o femeie a fost luată la pumni și un tânăr a fost lovit de o mașină!

Replica API 29 februarie 2016 | 11:29 313

Polițiștii au declanșat cercetările

Polițiștii au declanșat cercetările

Scandal în piața din Murfatlar! Un tânăr, Andrei C., a sunat la 112 după ce o femeie ar fi fost agresată. Se pare că totul s-a petrecut între comercianții din zonă, iar tânărul a picat și el victimă întrucât a încercat să aplaneze conflictul. Mai exact, un individ a încercat să dea cu mașina peste el, lovindu-l la picior. Oamenii legii au întocmit dosar penal, urmând ca agresorul să fie tras la răspundere pe cale legală pentru faptele sale.

Andrei C. locuiește în municipiul Constanța însă, duminică, 28 februarie, a mers în Murfatlar, cu familia, pentru a cumpăra mai multe produse din piața din localitate. "Am ajuns la piaţă in jurul orei 7.30 AM şi am parcat în apropiere. În primele secunde aud foarte clar: Ia-ţi, mă, bagajele de aici băga-mi-aş p_la-n mă-t_! Mă îndrept către domnul care tocmai rostise aceste cuvinte, era în spatele unei camionete albe cu uşile deschise, cu marfă (legume) înăuntru şi îl intreb cum îşi permite să vorbească aşa cu o femeie. Nu primesc nici un fel de replică, încerc să văd dacă femeia din apropiere şi careia i se adresase este în regulă şi o văd cum plângea și îşi aduna lăzile cu ghivece cu flori. O întreb ce s-a intamplat, înteleg repede că respectivul nu doar că ocupa cu mașina lui aproape 6 metri din trotuarul unde comercianţii işi expuneau marfa în apropierea pieţei, acum vroia şi spaţiul florăresei pentru a-şi întinde marfa", a relatat Andrei. Ulterior, acesta a menționat că femeia, plângând, a precizat că a fost lovită cu pumnii în zona spatelui și a capului. În acel moment, Andrei a sunat la 112, dar făptașul ar fi vrut să plece de la fața locului. "Agresorul împreună cu un coleg s-au urcat in camioneta albă Peugeot - CT 08 FRA - pentru a părăsi locul faptei. M-am pus in faţa maşinii împreună cu alţi doi bărbaţi şi le-am zis că nu pleacă nicăieri până nu vine Poliţia. Şoferu (agresorul) a accelerat, m-a împins cu capota. Cu un gest disperat, am sărit în lateral, dar roata dreaptă a trecut peste degetele de la piciorul meu drept și cei doi au pornit în trombă", a mai adăugat tânărul. Ulterior, un polițist a venit la fața locului, dar și o ambulanță. A fost depusă o plângere la sediul Poliției Murfatlar, dar și la IPJ Constanța. "Am depus declaratie ca martor. De la poliţie am plecat direct la Spitalul Judeţean, am primit un certificat medical si tratament pentru traumatismul de la picior pe care să-l prezint la medicina legală pentru a primi certificat medico-legal. Spre seară am ajus și la IPJ unde am depus o plângere împotriva şoferului agresiv (nr 5575/28.02.2016) şi am descris în detaliu, în patru pagini, cele întamplate", potrivit lui Andrei C.. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală, au identificat societatea pe care este înregistrat vehiculul, urmând a se lua măsurile legale ce se impun în ceea ce-l privește pe făptaș.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108