REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

SCANDAL într-un autobuz! Bărbatul îmbrâncit acum o săptămână A MURIT! Autorul este căutat de poliţişti!

SCANDAL într-un autobuz! Bărbatul îmbrâncit acum o săptămână A MURIT! Autorul este căutat de poliţişti!

Replica API 18 iulie 2017 | 22:16 342

Bărbatul din Slobozia implicat în data de 10 iulie într-un conflict la constanţa, într-un mijloc de transport în comun, a decedat! Mai exact, în data cu pricina, între respectivul şi un alt bărbat, momentan neidentificat, a izbucnit un conflict. Au urmat îmbrâncituri, bărbatul din Slobozia dezechilibrându-se şi căzând din autobuz. S-a lovit la cap, fiind transportat de la Constanţa la Bucureşti, la spital, iar marţi, 18 iulie, a decedat.

Iată ce spun poliţiştii:

La data de 10 iulie a.c., între doi bărbați aflați ]ntr-un mijloc de transport în comun din Constanța a izbucnit un conflict spontan. La coborârea din autobuz unul dintre ei s-a lovit la cap și a fost dus la spitalul din Constanța. Ulterior a fost transportat la un spital din București, unde a decedat. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța pentru identificarea autorului și tragerea lui la răspundere penală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...era bine daca in autobuz erau camere...
0
0
Vita proasta esti tu! Poti sa ti spui parerea fara sa jicnesti.Acum ti sm raspuns si eu cum meriti!
0
1
Ptr 14:03 are proasto multe legaturi : poate au existat martori care au vazut cazul si care nu credeau ca se termina asa si ar fi nevoie de ei; autoritatile sa ia masuri ptr a stopa asa altercatii in perioada de festivaluri si ar mai fi de spus dar altcineva trebuie s-o faca.
3
1
Pai si ce legatura are ca a fost batut cand a plecat de la festival? Are vreo importanta de unde venea cand sa intamplat nenorocirea?putea sa vina se oriunde,atata timp cat exista nenorociti de astia printre noi orice este posibil.
1
4
Pai daca e tara de kkt si tu esti un carnat din hazna...frustratule! Tai o din tara americanule! Esti prea bun ptr tara asta!!!
1
4
Trebuie sa aflam declaratia fetelor care erau prietene cu victima ptr ca se pare ca acolo a fost o bataie si nu imbranceli ptr ca agresorii s-au luat de fete si victima a intervenit ptr ele.
8
0
Iar o alta musamalizare a militienilor burtosi si lenesi, stiu la fel un caz in care un idiot a dat un pumn si celalalt a cazut cu capul de bordura si a murit, iar idiotii de care vorbeam au zis ca saracul s-a impiedicat...acel sarac avea vreo 20 de ani, cum ar fi sa fi fost copilul unuia dintre militienii astia ori a vreunui procuror sau judecator... toate sunt minciuni... Cel mai probabil ala care l-a batut e vreo odrasla de securist jegos si se incearca musamalizarea cazului ca atatea alte care au mai fost... tara lui kkt.
15
1
Rusine replica! De ce nu spuneti ca a fost batut cand a plecat de la festival?
12
1
Poate il prinde ma ta si-l mananca.
5
6
daca nu il prind alde garcea, il ajung blestemele....
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108