REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDAL ÎNTRE FRAŢI, la Hârşova! Unul a ajuns la spital, cu un cuţit în burtă!

SCANDAL ÎNTRE FRAŢI, la Hârşova! Unul a ajuns la spital, cu un cuţit în burtă!

Replica API 30 decembrie 2016 | 22:07 437

Voia să doarmă…

Voia să doarmă…

Un bărbat a ajuns la spital, în timp ce fratele lui va sta după gratii cel puțin 30 de zile. Ambii au fost implicați într-un scandal, în a doua zi de Crăciun, motivul fiind unul cât se poate de pueril. Unul voia să doarmă și celălalt să petreacă. Și de aici potopul.

Nenorocirea s-a produs într-o locuință din Hârșova, pe 26 decembrie, în jurul orei 20.00. Ca-n a doua zi de Crăciun, oamenii au petrecut, s-au simțit bine, până când Vasilică Tănase a decis că vrea să se odihnească. Zis și făcut, dar se pare că alții aveau alte planuri, care le cam încurcau pe ale lui. Mai exact, fratele său, Iulian Bogdan Tănase, asculta muzică la un volum mare, pe motiv că vrea să continue să petreacă și aflat, bineînțeles, în stare de ebrietate.

Vasilică s-a luat la harță, de aici și până la bătaie fiind un singur pas. L-a lovit pe Iulian cu pumnul în zona feței, după care a luat un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat în zona toracică stângă. Victima a sunat la 112, la fața locului ajungând de urgență un echipaj medical, dar și oamenii legii. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul din Hârșova, după care a fost transferată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, acolo unde a rămas internată. Polițiștii au declanșat cercetările, sub coordonarea procurorilor, iar după ce medicii au stabilit că viața lui Iulian a fost pusă în pericol, agresorul a fost reținut și propus spre arestare, fapta fiind încadrată la tentativă de omor.

Pe 28 decembrie anul curent, el a fost propus spre arestare, la Tribunalul Constanța. "Admite, ca fondată, propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Tănase Vasilică. Dispune luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpat pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 28 decembrie 2016 şi până la data de 26 ianuarie 2017, inclusiv", potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108