REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

SCANDAL între ROMI, la Medgidia! S-a lăsat cu înjunghieri

SCANDAL între ROMI, la Medgidia! S-a lăsat cu înjunghieri

Replica API 19 octombrie 2018 | 13:18 943

A intervenit elicopterul SMURD

A intervenit elicopterul SMURD

Scandal pe o stradă din cartierul cunoscut ca Ali Baba, din Medgidia! Este vorba despre doi tineri, de etnie romă, care s-au luat la harță, izbucnind astfel un conflict spontan. În cele din urmă, un minor de 12 ani l-a înjunghiat pe celălalt, de 20, în zona toracelui, provocându-i o rană superficială. A fost transportat la spital cu un elicopter SMURD. În cauză se efectuează cercetări.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia, la data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, au fost sesizați, printr-un apel 112, că un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Medgidia, ar fi fost înțepat cu un obiect ascuțit de către un minor, în vârstă de 12 ani, în urma unui conflict spontan. Totul s-a petrecut pe strada Jiului din cartierul cunoscut ca Ali Baba, cei doi tineri, ambii de etnie romă, cunoscându-se între ei. S-au luat la ceartă, ulterior tânărul de 20 de ani, care ar suferi de un retard ușor, fiind înjunghiat.

Agresorul a fost identificat și audiat la sediul Poliției municipiului Medgidia. Acesta a spus că a găsit pe jos obiectul tăietor-înțepător, și-a înjunghiat prietenul, după care l-a aruncat, fără a-și aminti unde.

Partea vătămată a ajuns inițial la unitatea de primiri urgențe a Spitalului din Medgidia, ulterior fiind dusă cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic județean Constanța. Cadrele medicale au precizat că se află în afara oricărui pericol.

Polițiștii constănțeni au demarat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. La finalul anchetei se vor lua măsurile legale ce se impun.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La mine a venit elicopteru ca sunt smecher si n am platit un leu la asigurari da la o baba care a muncit 40 de ani nici nu sa uitat doctora ca era zgarcita la dar. Astai viata ce nu va adaptati dracu ca a trecut multa vreme si tot prosti ati ramas
3
1
Indinomazii, adica tiganii, au ajuns sa faca tot ce vor in oras si in tara,nu muncesc, iau ajutoare cu nemiluita si fac bisnita, se leaga de cetatenii pasnici, iar autoritatile nu iau nici o masura.In zonele secuiesti tiganii nu au curajul sa faca ilegalitati pt.ca populatia si autoritatile locale ii pedepsesc aspru.
7
0
Ei au decis sparta orasului
8
0
Ptr tigani vine elicopterul chiar daca n-au asigurere ptr ca nu muncesc dar ptr un om cu acte-n regula il lasa sa moara la urgenta 10 ore
13
1
alde garcea sunt mana in mana cu ei, sau mai bine zis sunt cu gatul sub piciorul lor... ultima solutie, inca o revolutie.....!
17
2
toata viata am contribuit la sanatate cand am avut nevoie de ei am fost tavalita prin noroi ca si cum mi-ar fi facut ceva de geaba,sa nu mai spun ca am stat 18 ore la urgenta dupa ce salvarea a venit dup aproape jumatate de ora .Vorbim despre simtiul civic cumva ?
16
2
Exorcizati prin foc,mult foc!
14
2
Pacat. Mare pacat ca nu s-a lasat si cu mortaciuni.
13
2
... Cand vad ca ciorile se omoara intre ei !
15
1
pen ce intrevine helicopterul? AU PLATIT ASIGURAREA DE SANATATE ?
25
1
Printre ciori se afla si omer beldis cu iulica ruxanda taranetele de la satu nou
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108