REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Scandal şi capete sparte în Primăria Nicolae Bălcescu? Edilul spune că nu este adevărat

Scandal şi capete sparte în Primăria Nicolae Bălcescu? Edilul spune că nu este adevărat

Replica API 17 septembrie 2015 | 00:00 441

Încă un episod grobian

Încă un episod grobian

După ce viceprimarul din Nicolae Bălcescu, Nicolae Ciocănete, a fost implicat în nişte episoade care s-au transformat în dosare şi au ajuns pe masa poliţiştilor, el având şi calitate de victimă, iată că administraţia locală iar este prinsă într-o horă a hazardului. Potrivit unor surse, în seara de luni, 14 septembrie, sediul Primăriei s-ar fi transformat într-un ring de box, rănit fiind consilierul local Cristian Vlad. De cealaltă parte, primarul Viorel Bălan susţine că nu este adevărat.

Mai multe evenimente din Nicolae Bălcescu au ieşit la suprafaţă de-a lungul timpului, multe dintre ele fiind de-a dreptul grobiene, care, în mod normal, nu ar avea ce căuta într-o clasă ce face parte din administraţia locală. Însă, potrivit unor surse, se pare că acţiunile de acest gen ar continua. Spre exemplu, luni, 14 august, conform unor informaţii, se pare că sediul Primăriei ar fi devenit gazda unei răfuieli în toată regula.

Aceleaşi surse au precizat că, în jurul orei 20.00 - 20.30, mai multe persoane au început să se certe, lăsându-se cu capete sparte. „Au fost implicaţi consilierul local Cristi Vlad, Petrică Apostol, Valentin Creţu… Totul a pornit de la faptul că numitul Cristi Vlad a fost pus şef de şedinţă. Însă, cum el nu prea ştie să citească, a lipsit. De aici s-au încins spiritele. S-au întâlnit ulterior pe holurile Primăriei, s-au certat şi s-a ajuns la lovituri, au aruncat cu halbe. Cristi Vlad a dat şi el şi acum are mai multe răni la nivelul capului”, sunt informaţiile primite de cotidianul „Replica” de Constanţa. Contactat telefonic, primarul a spus că nu este adevărat.

„Nu ştiu, nu am auzit de aşa ceva. Nu, n-a fost nimic, nu am auzit de aşa ceva”, a declarat Viorel Bălan. Întrebat dacă poate furniza un număr de contact al consilierului în cauză, primarul a răspuns: „Nu ştiu, nu am numărul dânsului”. Cum la Poliţie nu a ajuns nici o sesizare, numai ei ştiu ce s-a întâmplat acolo, dacă s-a întâmplat, şi probabil că situaţia va fi gestionată aşa cum trebuie. Menţionăm că, în iunie anul curent, a izbucnit un scandal într-un bar din Nicolae Bălcescu, viceprimarul Nicolae Ciocănete alegându-se cu o halbă în cap. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108