REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDALOS: Eugen Nicolicea a făcut Dreptul la 50 de ani, la Spiru Haret, forma de Învăţământ la Distanţă, iar acum se dă mare jurist în Parlament!

SCANDALOS: Eugen Nicolicea a făcut Dreptul la 50 de ani, la Spiru Haret, forma de Învăţământ la Distanţă, iar acum se dă mare jurist în Parlament!

Replica API 20 decembrie 2017 | 00:17 497

Eugen Nicolicea, deputat jurist şi memru PSD în comisia specială pentru legile justiţiei, a absolvit facultatea de Drept a Universităţii particulare Spiru Haret, forma de învăţământ la distanţă.

CV-ul deputatului PSD Eugen Nicolicea a devenit o temă de dezbatere după ce acesta a refuzat să precizeze ce facultate de Drept a urmat. Întrebarea a apărut în contextul în care Eugen Nicolicea este deputat jurist, membru în comisia specială pentru legile justiţiei şi autor de amendamente la viitoarele legi supuse modificării.

Adevărul.ro a reuşit să afle, de la un profesor de drept, că Nicolicea a urmat cursurile Universităţii Spiru Haret, filiala din Drobeta Turnu Severin, forma de Învăţământ la Distanţă.

Un fost profesor de la filiala din Drobeta Turnu Severin a Universităţii Spiru Haret a spus pentru Adevărul că Eugen Nicolicea a fost student acolo „la nivelul anilor 2008 sau 2009” şi că a urmat doar trei ani de facultate, pentru că a făcut doi ani într-unul singur. „În acelaşi timp făceau aceeaşi facultate şi nevasta, şi fiica lui”, susţine profesorul.

Un document obţinut de Adevărul confirmă spusele profesorului. Documentul centralizator emis de Universiotatea Spiru Haret conţine rezultatele obţinute de studenţii la Drept, Anul III, forma Învăţământ la Distanţă, în sesiunea de examene din iarna anului 2008. Din cei 5.333 de studenţi din toată ţara înscrişi în listă, Eugen Nicolicea figurează la poziţia 2066. Avea atunci 52 de ani. A obţinut nota 6 la Drept administrativ, nota 8 la Drept internaţional public, nota 9 la Drept internaţional privat, nota 9 la Drept comparat, nota 8 la Dreptul societăţilor, nota 10 la Limba engleză şi tot 10 la Relaţii individuale de muncă.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia sa vi-l pupati voi in pula pe handicapatul asta pana faceti spume la gura!
2
1
si daca a facut dreptul la 50, nu a facut acleasi drept ca ala care il face la 20? In ce consta "scandalul"? 'va'n gat cu redactia pulii! Cand Udroaica face la Universitatea Crestina acelasi drept, tot la varste inaintate, taceati ca cacatu'n iarba. Deontologie inseamna sa aplici acelasi criteriu pentru toti, jurnalisti de feisbuc!
1
6
La Spiru se luau examenele ca la loto, puneau profesorii cate un X acolo unde nu cunosteai raspunsul iar studentii terminau cu note mari. Se strangeau bani dupa examen si erau dusi la profesor, iar absolventii posturi mari in primarii.
6
0
Bine ma frustratilor de dreapta! Dar cand erau la putere oamenii lui Basescu, acum mari PNL-isti, cu bacalaurete luate la varste inaintate, de ce nu spuneati nimic? Asta e cea mai mare ipocrizie: am descoperit acum ca sunt "universitati" care dau diplome pe banda rulanta. La fel si cu doctoratele. ne-am trezit peste noapte fete mari dupa ce ani de zile am fost curve.
3
7
Am o capra care face cate patru iezi la fiecare fatare . Daca o inscriam la Spiru Haret iesea sigur sefa de promotie ! Ar fi putut sa ia si doctoratul in drept daca era in promotia lui Nicolicea ... Noi astia , care am studiat in mileniul trecut , am ramas doar cu licente , ca doctorate , doar cu sacosa s-au luat ulterior ...
10
1
Daca tu esti de acord sa faca legi pentru tine unul care a facut facultatea la spiru, si aia prin corespondenta, nici macar la zi, inseamna ca e grav. de asta nu ne merge, ptr ca suntem condusi de specimene de-astea, votate de specimene ca tine. tu esti penibil!
22
0
Din cate observ ,dracnea seamana cu Napoleon.La infiintarea ocnei din Guiana cineva a intrebat ca ,cine va pazi asemenea banditi.Napoleon a raspuns:niste banditi mai mari decat ei.Aici intrebarea este:cine-l va apara pe jegosul dracnea?Raspuns:niste jegosi mai mari decat el si cred ca-i cunoasteti pe cei trei .Unul este in imagine
19
2
Bravo lui, ca a avut ambitie, fata de unii care au ramas la nivel de liceu fara bacalaureat. Ce relevanta are stirea asta. Dupa aceasta logica strimba ar trebui ca toti parlamentarii sa fie juristi ,magna cum laudae? Sinteti penibili.Nu se vrea sa se accepte, ca i-a trimis poporul,democratic, sa faca legi, conform majoritatii.
7
24
un impostor , un jeg uman , o canalie cu fata de om , un om corupt pana in maduva oaselor si pe care PSD se poate baza oricand
15
4
Nicolicea este o taratura nevertebrata reprezentanta pentru acest guvern de tot cacatul!
20
2
vinovati sunt cei care l-au pus acolo, mai este si plin de el, ca prostul nu e prost destul pana cand nu-i si fudul.
17
4
Ce sa mai comentam,repetent la Timisoara ,licentiat la Severin si membru intr-o comisie ilegala care incearca sa macelareasca legile justitiei.Si,nu-i vina lui,marea vina o poarta turmele de idioti ,votanti ai acestei ciume rosii manate de la spate de activistii din teritoriu,acei nostalgici comunisti cu facultati facute pe la Stefan Gheorghiu.
18
4
Hidosul, hodorogul ! Asta, decide pentru noi ?!
18
2
Ai dreptate...toata politia din Constanta s a licentiat la S.H adica second hand.Acum se dau marii licentiati ai plmele.
22
0
Nicolicea! Si nevasta si cu fii-sa studentii ulii de suflet s-au impuns la admiterea fara concurs sa aiba si ei studii superioare cum e moda la curve.Banuiesc,avand in vedere ca diareea cu studenti admisi pe baza de dosar este din 2003 ,ca alde nicolicea astia nu aveau nici bac-ul.Probabil ca ptr ei s-a facut legea sa se intre la fac cu dosarul plin de medii de 5 si 6 si toate formele de invatamant la seral,distanta....prin clantza....De urmarit cati dintre codasii la clase au obtinut bac-ul dupa cursuri la seral in anii 2000-2006.Aceste panarame nu s-au oprit si au facut si facultate ....
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108