REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă. „Înjură oamenii. Uită că sunt mama copiilor lui”

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă. „Înjură oamenii. Uită că sunt mama copiilor lui”

Replica API 23 aprilie 2020 | 00:00 1487

Andreea Bălan și George Burcea

foto: cancan.ro

Andreea Bălan și George Burcea continuă atacurile în mediul online. Cei doi nu au divorțat oficial, însă nu mai locuiesc de ceva timp împreună. La scurt timp după ce artista a fost acuzată că i-a dat actorului block de pe contul de Instagram al fiicei sale, aceasta a făcut primele declarații și a explicat de ce a luat această decizie.

“Îmi pare foarte rău că fostul meu soț lovește în mine și că nu gândește de multe ori, și uită că sunt mama copiilor lui, și că trebuie să aibă o relație civilizată cu mine, de dragul copiilor. Eu am încercat pe cât posibil să nu spun foarte multe lucruri și să nu dezvălui cu exactitate lucrurile urâte dintre noi, de dragul fetelor, dar se pare că el nu se poate abține”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars, potrivit Spynews, citat de libertatea.ro.

“Totul a pornit de la faptul că el postează, în mediul online, tot felul de lucruri destul de urâte, care pe mine m-au deranjat. De exemplu, un satâr la gâtul unui om, o gogoașă dată printr-o liniuță de făină care, oarecum, ia la mișto dosarul penal pe care el îl are. Înjură oamenii pe Facebook. Și de fiecare dată când a făcut aceste postări, eu în privat i-am spus, te rog, nu mai posta așa, că nu îmi face bine, nu îți face nici ție bine, mai ales în cazul divorțului nostru, că nu arată că ești ok sau că ești civilizat. Și nu a contat ceea ce am spus eu în privat. Totul a culminat de Paște, când a postat o poză cu un satâr la gâtul prietenului cu care locuiește și, din nou, i-am făcut observație să șteargă postarea, pentru că mi s-a părut oribil să posteze poze cu fetele noastre. Pentru că dăduse share la niște poze de pe contul Ellei de pe Instagram și apoi, imediat, a pus această poză cu satârul la gât. Și nu a vrut să șteargă postarea și apoi eu l-am blocat de pe contul Ellei”, a mai declarat cântăreața.

George Burcea, un nou atac la adresa mamei fetițelor sale

La scurt timp după ce artista a mărturisit că fostul ei partener, George Burcea, i-a adresat cuvinte urâte, acesta a scris un nou mesaj pe contul de socializare. “Ce bine ar fi dacă ne-am vedea de treabă”, și-a început George Burcea mesajul. “Trăim într-o lume în care senzaționalul, irefutabilul și exclusivul au întâietate, iar cultura, arta și mai ales omenia sunt împinse ușor, dar sigur, în mocirlă. O lume în care indiferent de ce decizie iei într-un punct al vieții, cei din jur te vor critica. O lume în care dacă ești persoană publică trebuie să primești cu brațele deschise înjurături, critici și mai ales sfaturi de care nu ai nevoie”, a scris George Burcea, potrivit sursei citate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Slabaturo, scalambaiato, teribilisto,... te dai citita si desteapta !? Una spui si alta faci: apari mereu la tv. si prin presa sa ne intoxici cu figurile tale, cu viata ta de familie, cu detalii,... Nu te gandesti la fetitele tale, paiato ?? Au plecat toti barbatii din viata ta, oare DE CE, NU TE INTREBI, maimuto ?! Esti mama, stai in banca ta, fi mai rezervata, nu te mai expune. Te-ai facut si te faci in continuare de fecale, cu circul vostru. Ti-ai transformat mama in bona, bucatareasa, spalatoreasa,... asa o ajuti tu la batranete ? Sa-ti fie rusine parasuto!
2
0
Andreeo, iar iti speli rufele prin presa si televiziuni ?? Doua jagardele! Pacat de copii, cu asa parinti circari, imorali. Sa va fie rusine panaramelor. Ne-am saturat de circul vostru grotesc.
3
1
Burcea tu nu ai dreptul sa vorbesti. Atata timp cat esti un consumator de droguri, moralitatea ta este egala cu zero.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212