REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Scandalul dintre Valentin Vrabie şi Luminiţa Vlădescu s-a mutat la Parchet şi în instanţă!

Scandalul dintre Valentin Vrabie şi Luminiţa Vlădescu s-a mutat la Parchet şi în instanţă!

Replica API 31 august 2018 | 00:00 251

Primarul din Medgidia, Valentin Vrabie, cercetat de procurorii constănțeni pentru abuz în serviciu! Asta după ce viceprimarul Luminița Vlădescu s-a ales cu salariul blocat pe luna mai 2018, la ordinul alesului local. Pentru recuperarea debitului, Vlădescu a deschis și o acțiune în instanță, cererea fiind înregistrată pe 26 iunie a.c.

Că cei doi se au ca șoarecele și pisica, nu mai este o noutate pentru nimeni! Toată lumea știe că primarul orașului Medgidia, Valșentin Vrabie, și viceprimarul Luminița Vlădescu au viziuni politice și administrative diferite. De-aici și neînțelegerile dintre cei doi. „Am fost supusă la presiuni incredibile, în speranța că voi demisiona și voi lăsa locul altcuiva, mai aproape de inima primarului. Totul a început prin cuvinte urâte, jigniri care mi-au fost adresate periodic.

S-a gândit că fiind femeie nu voi rezista prea mult în fața unui asemenea comportament grobian“, s-a plâns, recent, Vlădescu, prin intermediul unui comunicat de presă. Ei bine, conflictele continuă, ba chiar ating cote maxime. Primarul a lăsat-o pe viceprimăriță fără indemnizație, în luna mai, iar cea din urmă i-a făcut plângere penală pentru abuz în serviciu, dar l-a acționat și în instanță, pe litigii de muncă, pentru a-și recupera banii.

Luminița Vlădescu a declarat, pentru Replica de Constanța, că a fost informată de procurori că plângerea penală este pe rol, că Valentin Vrabie se află sub cercetare pentru infracțiunea de abuz în serviciu. „Mi-a blocat indemnizația pe luna mai. Am sesizat, atunci, că drepturile mele salariale nu au fost virate pe card, am mers la contabilitate, a decis să nu mai primesc salariul, fiind blocat. Am făcut ceea ce trebuie să fac îna stfel de situații: am mers la instanță și i-am făcut și plângere penală pentrua buz în serviciu.

Am fost informată, recent, că plângerea se află pe rol, că primarul se află sub cercetare pentru infracțiunea de abuz în serviciu“, a precizat Luminița Vlădescu. Cât desprea cțiunea din instanță, judecătorii au stabilit un prim termen de judecată pentru data de 12 octombrie. Valentin Vrabie a fost ales primar al municipiului Medgidia în calitate de independent. S-a înscris apoi în ALDE, ulterior și-a dat demisia, redevenind independent, pentru ca în prezent să fie membru Pro România.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai panaramelor care il pupati in cur pe zdreanta de vrabie chiar nu vati covins de jegul ast de io ce e vrabie un nenorocit care a distrusagromec remis opreanu intrebatil pe droanca de unde a avut banu sa cumpere el padurar de doi lei o zdreabta cand la batut lumea la discoteca la tudor cum a fost intrebaytil pe scuesurasa sta de om
2
5
L ati intrebat voi pe Vrabie si a confirmat el ca este membru la PRO ROMANIA ???? Panaramelor mancati numai cacat din orice dezinformare ,vreti de fapt sa il denigrati pe Vrabie.
4
3
cat de inconstient trebuie sa fii ca sa scrii cuvinte de lauda despre vrabie...
9
3
LUIE MUMINITA!!!!!!!!!!!@!@!!!!
6
9
Multa m---ie la toti psd si votanti-lor
7
8
Raspund la articolul alaturat cu Felix Stroie.Daca taceai filozof ramineai ceistule.Despre faptele preztului articol, se inscriu in mentalitatea orientala a polorului.
5
4
Trebuie inlaturate aceste scursuri PSD! Bravo Vrabie, continua si nu te lasa!
13
8
Rog toti cetatenii cu inima sa punem mana de la mana sa-i strangem de-un salaru acestei amarate care n-are dupa ce bea apa...
5
6
pe cand un scandal si intre negoita si lediidiiii
3
3
Abuzul in serviciu a fost dezincriminat. Despre ce vorbim? Mai amuzant este ca tocmai PSD a dezincriminat fapta.
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108