REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Schimb DUR de replici Dăncilă - Stolojan în plenul Parlamentului European

Schimb DUR de replici Dăncilă - Stolojan în plenul Parlamentului European

Replica API 15 ianuarie 2019 | 00:00 127

Premierul Viorica Dăncilă și europarlamentarul Theodor Stolojan și-au adus, marți, critici reciproce în plenul Parlamentului European, în cadrul dezbaterilor legate de preluarea de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene, conform stiripesurse.ro.

Stolojan a susținut că miniștrii din Cabinetul Dăncilă nu sunt pregătiți să gestioneze dosarele europene.

„Avem dosare grele pe masă negocierilor cu Consiliul: migrația, mobilitatea în transporturi, peste 40 de rapoarte care privesc cadrul financiar multianual 2021-2027 și altele. Soluțiile din aceste negocieri vor prefigura viitorul UE în următorii ani.

După cum știți aveți foarte mulți miniștri noi care nu au experiența negocierilor cu instituțiile europene. Vă rog să le cereți să se bazeze pe recomandările experților de la reprezentanța României care cunosc foarte bine dosarele de pe agenda europeană”, a declarat Stolojan, în plenul Parlamentului European.

Premierul Viorica Dăncilă l-a contrazis și i-a spus că avea alte așteptări din partea acestuia.

„Domnule Stolojan, miniștrii mei au experiență. Au asigurat președinția din umbră și au luat legătura atât cu președinții comisiilor din PE dar și cu comisarii de linie, referitor la fiecare domeniu în parte.

Vă rog să nu plecați cu o idee preconcepută, că miniștrii din cabinet nu gestionează dosarele sau nu vor fi în stare să găsească răspunsuri pozitive problemelor pe care le au de rezolvat. Din partea dumneavoastră, ca și român, mă așteptam să aveți încredere în miniștrii României și în capacitatea României”, a spus Viorica Dăncilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a uitat limba engleza si franceza care spunea tasu dracunea ca le stie ?!! nici dupa harti in limba romana nu e in satre sa citeasca sluga asta ... viorico, viorico ce ti mai place sa sugi ciorapi si sa te faci de cacat !!! oIo
1
2
De ce nu se sesizeaza parchetul privind averea de peste 20 milioane de euro facuta de un personaj care nu a fost decat functionar si nu a avut o afacere in viata lui?
5
0
stolo a uitat ca atunci cand inca era prim ministru si era cu un pas la banca mondiala a spus ca il doare in 14 de romani!
5
0
Draga stolo...stai jos..nota 3. Ai fost tot timpul doar o pata maro pe chilotii lui base. Stai acolo
9
5
Saraca Viorica ! Cum se lupta ea singura sa mascheze realitatea. Nu i se potriveste masca de sef de guvern. Cred ca noaptea plange cu capul in pumni.
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108