REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Școala Gimnazială Nr. 29 'Mihai Viteazul' beneficiază de un nou laborator modern

Școala Gimnazială Nr. 29 'Mihai Viteazul' beneficiază de un nou laborator modern

Replica API 9 martie 2019 | 00:00 675

În data de 7 martie 2019, a fost inaugurat un nou laborator modern dotat cu sprijinul AGENȚIEI DE COOPERARE și COORDONARE TURCĂ (TIKA), în folosul elevilor de la Școala Gimnazială Nr. 29 “Mihai Viteazul” Constanța.

Oaspeții au fost întâmpinați de către echipa unității de învățământ cu mesaje de mulțumire și apreciere. Darul primit de la partenerii turci a fost răsplătit de copii cu bucurie și momente artistice pregătite cu emoție. La eveniment au participat profesor Icbal Anefi, inspector de specialitate din cadrul ISJ Constanța, dar și o delegație din partea TIKA.

“Bunătatea și respectul ne definesc ca oameni, iar într-un mediu în care aceste calități se întâlnesc din ce în ce mai rar, considerăm că dorința de a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijin înnobilează ființa umană. Adresăm mulțumiri pentru finanțarea acestui proiect, întregii echipe de coordonare TIKA”, a declarat conducerea Școlii Gimnaziale Nr. 29 “Mihai Viteazul” Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu siguranta ai mai multe lagune decat a pricepe un articol. Cat despre conflitele de care amintesti, trezeste-te, suntem in secolul XXI. Dobrogea este un model de convietuire multietnica si multiculturala, iar cultura turca face contributie la aceasta. Faptul ca tu aduci aminte de conflicte, intr-un moment in care o org. straina construieste ceva ce autoritatile si guvernul roman nu sunt in stare, arata ce fel de persoana esti. Aceasta org. turca nu este la prima realizare in Ro, si nici ultima. Cauta pe google. Sunt convins ca nici istoria nu o prea pricepi dincolo de frustrari.
8
0
Nou laborator modern.Adica ? Multimedia, de informatica, de biologie. , caci din imagini nu pricepem.Nu ca ne-am aminti de conflictele turco-romane din istorie !
0
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108