REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se afla în timpul liber! Angajat ISU Dobrogea, salvatorul unui bărbat care a suferit un infarct

Se afla în timpul liber! Angajat ISU Dobrogea, salvatorul unui bărbat care a suferit un infarct

Replica API 23 februarie 2021 | 23:58 2160

Duminică, 21 februarie, în jurul orei 11, aflându-se împreună cu fiul său în mașina personală, în drum spre Mircea Vodă, la 2 km de ieșirea din Satul Nou, plt.major Bogdan Oprea din cadrul ISU Dobrogea a acordat ajutor de urgență unui bărbat care suferis eun infarct. Anagajatul ISU se afla în timpul liber.

”Colegul nostru plt.maj. Oprea Bogdan a oprit pentru a acorda asistenta medicala de urgenta unui bărbat de 62 de ani din municipiul Medgidia care a suferit un infarct, aflându-se la volanul mașinii personale. Acesta, ajutat de colegul nostru sg.maj.Gavrila Marin-Constantin de la Detașamentul Cernavodă a efectuat manevrele RCP conform protocolului până la sosirea ambulanței de la Cernavodă, pacientul fiind ulterior predat echipajului SAJ.

Indiferent de situație, meseria de pompier nu este deloc usoara, iar obstacolele din calea noastra ne ajuta sa evoluam!”, transmit colegii salvatorului.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Invadati de stiri cu pisici salvate de prin copaci , oamenii au crezut ca poate veni unul cu scara si dupa eiN a fost .Unii au asteptat o noapte cu casa daramata partial degeaba, cica scoteau apa din subsoluri..Intr o zi sunt sute de cazuri urgente , unde intervine desori un om de bine.Fara profesie Spalati, dar in liniste .
1
0
Salvatorul era pompier real nu din cei care controleaza si gasesc nod in papura pentru planul de amenzi pentru fondurile ministerului. Bravo lui.
2
1
Nu mai umflati atat pompierii..niste putori ordinare . Precum baiatul asta mai rar ai sa gasesti.daca ar fi toti ca el nu s-ar intampla atatea nenorociri.Bravo lui si atat,nu la toata gasca de pompieri bortosi
4
0
v a scos copilul asta din cacat .v ati agatat de fapta lui buna sa va spalati rusinea .macar i ati dat si lui un bonus daca tot va folositi de el?
6
0
stima si respect
6
0
A inceput spalarea ISU..ca la Nufarul.
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108