REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

SE ANALIZEAZĂ mesajele VOCALE din DOSARUL în care Andrei Ivan a fost OMORÂT în BĂTAIE

SE ANALIZEAZĂ mesajele VOCALE din DOSARUL în care Andrei Ivan a fost OMORÂT în BĂTAIE

Replica API 22 aprilie 2021 | 00:15 9286

Continuă judecata în dosarul minorului ucis în bătaie, la Mangalia. Magistrații Tribunalului Constanța au stabilit termen în proces pentru data de 5 mai, pentru deliberare şi pronunţare asupra probei cu mesajele vocale. Amintim că Daniel Marian S. a fost trimis în judecată pentru omor pe 20.03.2020.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că la data de 1.02.2020, orele 13.30, în timp ce afla pe bulevardul 1 Decembrie din Mangalia, pe fondul unor dispute anterioare, inculpatul minor Daniel Marian S. i-a aplicat mai multe lovituri lui Andrei Ivan, producându-i leziuni care i-au pus viaţa victimei în pericol prin hemoragie meningo-cerebrală consecutivă unei fisuri de arteră vertebrală dreaptă, prognostic rezervat.

Citește și: Adolescentul din Mangalia, care a OMORÂT în bătaie un minor, a fost TRIMIS în JUDECATĂ

Mai exact, minorii s-au luat la bătaie în fața unei case de pariuri din Mangalia. Cei doi s-au certat în cursul nopţii, pe Facebook, continuând disputa a doua zi, sâmbătă, 1 februarie. Daniel Marian S. a început să-i care victimei, minoră, pumni până a lăsat-o inconştientă. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie şi un echipaj de la punctul de prim-ajutor al pompierilor SMURD Mangalia. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, medicii efectuând manevrele de resuscitare. Minorul a fost, în cele din urmă, resuscitat, fiind transportat la spitalul din localitate în stare gravă, inconştient. Din păcate, ulterior a decedat.

Citește și: Minorul din Mangalia, bătut cu bestialitate de un adolescent, în stare critică. Vineri e ziua lui!

„În jurul orei 13.35, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu ar fi avut loc o altercație în urma căreia o persoană este inconștientă. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea persoanelor implicate, fiind vorba despre 2 minori de 13, respectiv 15 ani. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict pe o rețea de socializare, din ziua precedentă. Astăzi, cele două persoane s-au întâlnit întâmplător, iar minorul de 15 ani l-a lovit pe cel de 13 ani cu pumnul, în zona feței. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital în stare comatoasă. Polițiștii constănțeni continuă cercetările, în cauză fiind întocmit un dosar penal”, potrivit oamenilor legii.

Daniel Marian S. a fost trimis în judecată, iar la următorul termen de judecată se vor analiza niște mesaje vocale.

Citește detalii aici: Familia minorului din Mangalia, bătut cu brutalitate, cere PEDEAPSA MAXIMĂ pentru AGRESOR

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puscarie pe viata
0
0
Tiaganul merita pedeapsa maxima ca e in stare sa mai omoare daca vede ca nu se intampla nimic..
8
0
au aripa mea...
6
0
cind e clar ca jivina aomorit un copil, de ce le trebuie judecatorilor ani sa dea pedeapsa? Ce bine la sua, se cumuleaza pedepsele si se executa, nu ca la noi..."suspendare" ptr crima.
5
1
Eu propun pedeapsa capitala pentru astfel de specimene cat si pentru violatori
8
1
Sa ii dea inchisoare pe viata la bombardier
14
0
Se judeca cam mult ... la puscarie repede..
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468