REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se anunță SHOW în Parlament: Ludovic Orban, confruntare directă cu cei de la PSD

Se anunță SHOW în Parlament: Ludovic Orban, confruntare directă cu cei de la PSD

Replica API 6 iulie 2020 | 08:19 1104

Prim-ministrul Ludovic Orban merge luni în Camera Deputaţilor, la solicitarea Grupului parlamentar PSD, pentru dezbateri pe tema achiziţiilor de măşti prin Unifarm, conform stiripesurse.ro

Conform ordinii de zi a Camerei Deputaţilor, luni, de la ora 16:00, sunt programate dezbateri politice, cu participarea prim-ministrului, la solicitarea Grupului parlamentar al PSD, cu tema „Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de către Guvernul PNL cu scopul de a se face achiziţii directe de măşti de la Unifarm la preţuri astronomice”.

Aceasta în condiţiile în care Comisia parlamentară de anchetă privind gestionarea pandemiei şi achiziţiile din această perioadă, condusă de social-democratul Marius Budăi urmează să îşi înceapă activitatea. De altfel, Budăi a şi precizat duminică, într-o conferinţă de presă, că Ludovic Orbam şi Klaus Iohannis au datoria să răspundă unor întrebări pe care şi le pun oamenii.

”Domnule Orban, aţi vorbit în perioada pandemiei cu administratorul de la firma care ar fi propus şpaga în cazul Unifarm?”, a întrebat Budăi.

El l-a întrebat şi pe preşedintele Klaus Iohannis dacă l-au informat serviciile de informaţii în legătură cu tentativele de corupţie de la Unifarm şi, în cazul în care preşedintele a fost informat, de ce nu a luat măsuri şi a tolerat astfel de fapte de corupţie.

”PSD a decis chemarea premierului la Parlament pentru a da explicaţii despre scandalul de corupţie de la Unifarm. Cangrena PNL este mare, cinismul lor nu cunoaşte margini. În vreme ce românii erau ţinuţi în case, rămâneau foarte mulţi fără locuri de muncă, PNL fura cu zece mâini. E revoltător să profiţi de suferinţa oamenilor, să profiţi de starea de urgenţă, de starea de alertă pentru a băga adânc mâna în banii românilor. Să transmiţi în acest timp că nu sunt bani pentru dublarea alocaţiilor pentru pensii, iarăşi este de un cinism înspăimântător”, afirmă în umră cu o săptămână senatorul PSD Radu Oprea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mi-e rusine nici cu unii,nici cu altii!
0
0
PESEDISTII Mahalagistii vor avea ocazia sa si etaleze jargoanele , incultura si lipsa de educatie
0
5
Si sa ii puna pe hotii de la psd? Nu mai ai tu de unde fura? La sapat santuri cu tine!
0
2
tefelistii cum striga la puscarie cu coruptii din pnl usr plus.vreau sa l vad pe kwj cum demite tot guvernul lui de corupti tradatori incompetenti curve proaste botoxate.
4
1
Ai dracu psd-isti cica ei tin cu poporul, mai mult ii intereseaza ca au furat altii inaintea lor !
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108