REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se cere CASTRAREA CHIMICĂ a violatorilor. Cazul medicului Boţ a revoltat constănţenii!

Se cere CASTRAREA CHIMICĂ a violatorilor. Cazul medicului Boţ a revoltat constănţenii!

Replica API 11 iunie 2016 | 01:07 230

Petiţie

Petiţie

Victor Emanuel Boţ

În urma mediatizării cazului medicului homeopat din Constanţa, Victor Emanuel Boţ, arestat întrucât ar fi abuzat sexual o minoră, după care au ieşit la iveală şi alte fapte, constănţenii s-au revoltat. Aceştia au depus o petiţie online, prin care cer castrarea chimică pentru pedofili. Precizăm că după ce s-a aflat că Boţ ar fi abuzat sexual o fată de 11 ani, încă o familie a depus reclamaţie cu privire la o fetiţă de 12 ani.

„Plecând de la cazul de faţă, dar şi de la alte cazuri sesizate de părinţi disperaţi pe Facebook cu diverşi binevoitori care ascund pedofili psihopaţi, propun aprobarea pedepsei cu castrarea chimică pentru toţi cei care sunt acuzaţi de pedofilie!!!”, este mesajul petiţiei aflate în mediul online, scris de "o mămică". Semnăturile au început să curgă, vineri, 10 iunie, la ora 16.30 fiind deja în jur de 100. Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că, în data de 16.05.2016, în timp ce persoana vătămată I.T.M., în vârstă de 11 ani, se afla la tratament, efectuând o şedinţă de reflexoterapie la cabinetul inculpatului, acesta, profitând de calitatea sa de medic şi abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, a constrâns-o pe aceasta să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra persoanei vătămate, penetrând-o parţial în vagin, fără a-i provoca deflorarea. Copila a povestit părinţilor şi aceştia au mers la Poliţie. La data de 8.06.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Boţ Victor Emanuel, reţinut, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

"Îmi cer iertare. Sincer, nu am făcut ceva rău..."

Precizăm că medicul a fost înregistrat de anchetatori în timp ce se afla în cabinet cu fata. O întreba dacă o deranjează, iar când minora a răspuns afirmativ, a început să-și ceară iertare, menționând că de ce nu i-a spus și data trecută acest lucru. Însă, când copila i-a adus la cunoștință că le va spune părinților, Boț a intervenit: "Îmi cer iertare, scopul meu era de armonizare. Sincer, nu am făcut ceva rău…". Ulterior, o altă sesizare a ajuns la anchetatori, fiind vorba despre o fată de 12 ani. Inculpatul a fost arestat, dar a contestat, cerând să fie cercetat în libertate. Magistrații i-au respins cererea. „Sunt născut în Arad, pe 14 septembrie 1977. Treizeci de ani mi-am format fiinţa, având parte de cele mai potrivite ocazii să devin medic homeopat, maseur, şi nu în ultimul rând un doritor de a afla şi aplica câteva din cele mai frumoase arte ale vindecării. Din toamna anului 2007 sunt constănţean, lucrând 5 ani într-un cabinet medical individual în oraşul Negru-Vodă, unde am avut parte de multă şi diversă experienţă în domeniul tratării, consilierii şi chiar a vindecării. În prezent, lucrez în propriul cabinet medical, unde mă străduiesc să pun la dispoziţia fiecăruia cele mai frumoase şi interesante metode de tratament natural.” este mesajul medicului homeopat Victor Emanuel Boţ, de pe propriul site.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108