REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se poate! În urma sesizărilor, s-a remediat situația din parcarea de la Vivo!

Se poate! În urma sesizărilor, s-a remediat situația din parcarea de la Vivo!

Replica API 15 martie 2017 | 00:31 318

În urma sesizărilor venite din partea constănțenilor, publicate de cotidianul Replica, cu privire la situația din parcarea exterioară a centrului comercial Vivo, acolo unde șoferii susțineau că-și "rup" mașinile, iată că situația a fost remediată. După ce reprezentanții societății au explicat că este vorba despre un cablu ce ținea de patinoar, aceștia au și trecut la treabă, iar acel "dâmb" a dispărut din peisaj.

Amintim că șoferii de la malul mării s-au plâns de faptul că pe sectorul de drum paralel cu Aurel Vlaicu (în parcarea exterioară de la Vivo) cum vii dinspre Ştefăniţă Vodă către Baba Novac, la un moment dat răsărea un fel de limitator de viteză, dar care avea rolul de a masca un cablu. Nu părea prea fioros, însă, dacă apucai să treci cu vehiculul peste el, nu prea era de joacă, susțineau oamenii. La scurt timp, reprezentanții Vivo au venit cu o explicație: "În perioada noiembrie 2016 – februarie 2017, în incinta Vivo Constanța, vizitatorii s-au putut bucura de existența unui patinoar ca opțiune suplimentară de petrecere a timpului liber. Pentru buna funcționare a acestei locații, a fost necesară implementarea unor măsuri tehnice temporare, inclusiv trasarea unei conexiuni electrice. Date fiind dimensiunile locației, conectarea la o sursă de electricitate a fost posibilă numai traversând o porțiune mică a zonei de rulare a mașinilor din parcarea centrului comercial. Au fost luate toate măsurile pentru a evita nemulțumirile clienților, precum și posibilele accidente, inclusiv prin acoperirea acestei zone de trecere cu o trecere specială metalică (pat cablu exterior). Nu ne-a fost semnalat niciun incident pe parcursul celor 4 luni de funcționare a locației. În cazul în care și în viitorul sezon de iarnă va exista un patinoar în incintă, cu siguranță sugestiile primite din partea vizitatorilor vor fi luate în considerare".

Liliana CHIRU

Situația la data când se făceau sesizările:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orasul e plin de gropi, denivelari, canalizari ingropate.ridicate, benzi fara marcaje...dar o proasta reclama un cablu din curtea altuia. Unii se plictisesc, nu gluma
4
0
Pai normal ca a disparut singura ca a disparut patinoarul, ce mare lucru au facut cei de la vivo, dar la anul cand apare patinoarul ghici ce se intampla
1
0
De acord cu primii doi! Fix dimbuletul acela era cea mai mare problema din oras! Si oricum zona respectiva este o parcare unde nu ar trebui sa mergi ca nebunul! Deci nu pot sa-i inteleg pe fututii in cur care au reclamat aceasta situatie!
5
0
De ce nu faceti un articol explicit despre cum arata canalizarile de pe soselele Constantei? Combinate cu iluminatul mirific si proaspat schimbat dau un cadrul ideal pentru a-ti rupe masina in ele.
7
0
aia care a scris a-ti . ave-ti esti o ANALfabeta treci dracu prin alta parte , avea cred ca 2 metri chestia aia de metal , de ce esti imbecila si fix pe acolo trebuia sa treci ?
4
0
Tu, cel care care comentezi postarilor celor...de sub..., unda naiba ai facut scoala? Ai trecut vreodata pe la orele de limba romana?
4
0
daca a-ti avea masini cred ca voi a-ti fi mers sa le scoate-ti , habar nu ave-ti cam ce fel treci cu masina mica pe acolo nu autobuz s-au camion.
1
7
A spus bine baba, cea mai mare problema din oras fix asta era. Iti lasi rotile cu tot cu bascula pe strazile orasului.
10
1
oooo da..mare problema.... in oras iti sar rotile in sus....aici era marea problema.....offf imbecili ce sunteti
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108