REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Se reabilitează infrastructura pietonală și rutieră în mai multe zone din oraș

Se reabilitează infrastructura pietonală și rutieră în mai multe zone din oraș

Replica API 4 mai 2021 | 00:00 840

Tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Zorelelor al bulevardului Mamaia intră din această săptămână în reabilitare. Echipele SC Confort Urban SRL intervin asupra infrastructurii pietonale. Bordurile vechi sunt demontate pentru a fi înlocuite cu unele noi.

Pe strada Unirii, între bulevardul Mamaia și strada Zorelelor, se montează pavele moderne și se reamenajează alveolele cu spațiu verde.

Conform graficului de lucru, în această săptămână au loc lucrări de reabilitare a carosabilului pe străzile Tabla Buții și Grozești, porțiunile cuprinse între bulevardul Mamaia și strada Chiliei. Zona carosabilă este decopertată pentru a fi îmbrăcată în asfalt.

Lucrări de asfaltare au loc și în parcarea situată pe strada Soveja, în zona blocului O6. Totodată, se recondiționează și suprafața carosabilă din parcarea situată în zona blocului M4.

În Portul Tomis, echipele administratorului drumului public continuă lucrările de amenajare a sistemului de colectare a apelor pluviale. După ce suprafața carosabilă a fost asfaltată pentru a permite drenarea apei, se reconfigurează trotuarele prin amplasarea bordurilor care vor delimita zona pietonală.

Pasajul subteran de la Gară își schimbă aspectul, suprafețele sunt reabilitate prin refacerea finisajelor interioare și exterioare de tencuieli.

Pentru creșterea siguranței participanților la trafic, se montează indicatoare de informare în mai multe zone din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. La trecerile de pietoni și în parcările amenajate, se aplică marcaje rutiere, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108