REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se ridică o piaţă de peşte la 2 Mai

Se ridică o piaţă de peşte la 2 Mai

Replica API 23 decembrie 2016 | 09:26 375

sursa foto Panoramio

Firma S.C. Glass Design Concept S.R.L s-a adresat Agenției pentru Protecția Mediului Constanța în vederea obținerii autorizației pentru proiectul „Construire imobil parter pentru prelucrarea peștelui (evtscemre, afumare, sortare și congelare) și 4(patru) magazii de depozitare plase și scule-construcții provizorii pe perioada valabilității contractului de închiriere”.

Terenul studiat se afla in zona digului de sud in zona portului Mangalia, langa drumul de acces al Politiei Transporturilor Navale, statiune turistica de interes national, parte componentă a municipiului Constanța. În strategia generala de dezvoltare durabila a municipiului Mangalia, sustinerea siincurajarea turismului a reprezentat o prioritate absoluta. Refacerea infrastructurii si realizarea altor investitii publice in zona au constituit suportul necesar pentru investitiile private avand ca scop modernizarea capacitatilor de cazare si imbunatatirea gamei de servicii turistice (Agenda locala 21).

Firma doreste realizarea unei investitii care propune infiintarea unei unitati de procesare a pestelui, pe terenul luat in concesiune. Investitia va presupune pe deoparte lucrari de constructii a cladirilor si anexelor si pe de alta parte achizitia de utilaje si echipamente tehnologice specifice activitatii. Aceasta investitie urmareste valorificarea potentialului de materie prima din zona judetului Constanta si a judetelor limitrofe. Pe terenul cu suprafața de 1500.00, beneficiarul propune construirea unui imobil cu regim de înălțime P, cu destinația de prelucrare a peștelui. Clădirea va cuprinde următoarele funcțiuni: ambalare, birou, vestiar, spălător, cameră tehnică, depozit ambalaje, coridor, depozitare-patru corpuri, grupuri sanitare și dușuri pentru femei și bărbați. Menționăm că se vor asigura minimum 12 locuri de parcare în incinta amplasamentului și vor fi destinte exclusiv clienților.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108