REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se schimbă mersul lucrurilor! Autoturismele preferă să circule pe trotuar, făcând slalom printre pietoni

Se schimbă mersul lucrurilor! Autoturismele preferă să circule pe trotuar, făcând slalom printre pietoni

Replica API 5 februarie 2015 | 23:21 125

Primăria Constanţa va lua măsuri!

Primăria Constanţa va lua măsuri!

Sursa foto: Facebook Rami El Mosher

Constănţenii au ales să se adreseze administraţiei locale cu privire la faptul că, pe bulevardul Tomis, în zona Dacia, întâmpină mereu probleme când şoferul unui autoturism marca Mercedes vrea să parcheze. Aceştia susţin că acel conducător auto se consideră “stăpânul şoselelor” şi le cere să elibereze trecerea de pietoni pentru ca el să-şi poată parca maşina pe trotuar. Reprezentanţii Administraţiei Locale au înregistrat sesizarea, urmând să analizeze situaţia şi să ia măsuri.

Cel care a ales să sesizeze Primăria Constanţa este Rami, care a lăsat un mesaj pe pagina de Facebook. “Mă aflăm azi (marţi, 3 februarie a.c. – n.r.) la trecerea de pietoni semaforizată din zona Dacia, în faţa florăriei City Flowers, aşteptăm să se facă verde când un autovehicul marca Mercedes. Şoferul ne face semn la să plecăm de pe trecere că el urcă maşina exact pe zebră prin locul de aşteptare al pietonilor, la care un pieton îi atrage atenţia că nu este parcare pe trotuar în faţa florăriei. Propietarul autoturismului mercedes, CT 01 CHN nu opreşte autoturismul, ba chiar se pune în mişcare şi trece printre noi, silindu-ne să ne mişcăm altfel eram călcaţi”, a scris Rami. În plus,constănţeanul a relatat că aceste situaţii sunt destul de des întâlnite în respectiva zonă şi, de multe ori, pietonii se întâlnesc cu maşini pe trotuar, tot şoferii fiind nemulţumiţi de faptul că nu au loc să circule în voie. “Incidente de acest gen în această locaţie sunt foarte dese, te trezeşti că, atunci când coborî din autobuz, că un şofer merge relaxat cu autoturismul pe trotuar până la, chiar printre pietoni,te mai şi claxonează să te dai la o parte. Vă rog frumos să luaţi măsuri în această privinţă. Mulţumesc anticipat”, a mai spus cetăţeanul. Reprezentanţii Primăriei Constanţa au luat la cunoştinţă, au înregistrat sesizarea, urmând să verifice zona în vederea luării măsurilor ce se impun.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108