21.4° Constanța marți, 27 sep 2022
Anul XVI Nr. 6135
21.4° Constanța marți, 27 septembrie 2022 Anul XVI Nr. 6135

Se schimbă regulile în SUA: Novak Djokovic ar putea participa la US Open

Replica API 13 august 2022 553

Novak Djokovic a fost nevoit să se retragă de la turneele pregătitoare pentru US Open din continentul nordamerican, dar este încă nevoit să aștepte o eventuală șansă de a participa la ultimul Grand Slam al anului, în ciuda faptului că regulile privind COVID-19 au fost ușor relaxate vineri în SUA, notează Mediafax.

Novak Djokovic

Djokovic, ca și la Cincinnati, a fost inclus pe lista provizorie de înscrieri pentru Flushing Meadows, dar din cauza deciziei sale de a nu se vaccina împotriva COVID-19, el nu este în acest moment autorizat să intre în țară, citează stiripesurse.ro.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Însă CDC (Centers for Disease Control and Prevention) au emis noi orientări care relaxează regulile privind distanțarea socială și carantina.

Cu toate acestea, sfaturile de călătorie nu au fost încă actualizate, care prevăd în prezent că toți cetățenii și rezidenții care nu sunt cetățeni americani trebuie să fie complet vaccinați înainte de a intra în țară, însă site-ul webal instituției precizează că acest lucru este în curs de revizuire.

„Această îndrumare actualizată este destinată să se aplice în mediile comunitare. În săptămânile următoare, CDC va lucra pentru a alinia la actualizarea de astăzi documentele de îndrumare independente, cum ar fi cele pentru mediile de îngrijire a sănătății, mediile reunite cu risc mai mare de transmitere și călătoriile", s-a scris într-un comunicat al forului sanitar american.

În luna iunie, CDC a relaxat ușor îndrumările, pasagerii nemaifiind nevoiți să prezinte un test, dar vaccinările sunt în continuare necesare. Acest lucru înseamnă, desigur, pentru Djokovic, că va aștepta o decizie de ultim moment, din nou, ca în Australia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Sport

LOTO

6/49
3120925152
5/49
2018171292
joker
3531471914