REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Se vor moderniza mai multe străzi în Năvodari

Se vor moderniza mai multe străzi în Năvodari

Replica API 27 august 2018 | 23:02 346

Primăria Năvodari intenționează să modernizeze mai multe străzi din oraș (Strada Viilor, Strada Măceșului, Strada Speranței, Strada Viitorului, Strada Ciocârliei, Strada Cantonului și Strada Pescărușului), proiectul fiind depus la APM (Agenția Națională pentru Protecția Mediului).

Străzile se află în intravilanul Orașului Năvodari și aparțin domeniului public, conform Certificatului de Urbanism nr.965 din 30 iulie 2018.

În prezent, acestea prezintă degradări iar pe timp nefavorabil, circulația se desfășoară anevoios, din acest motiv este necesară o astfel de investiție de modernizare.O altă problemă importantă este politica de dezvoltare economică a orașului, ținând cont că este situat pe litoralul Mării Negre, fluxul de turiști este mare pe timp de vară, iar o infrastructură ”cu probleme” aduce un feed back negativ.Pentru siguranța turiștilor și nu numai, acest proiect reprezintă o soluție la blocajele infernale din trafic.

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 1585611,61 lei, iar timpul alocat proiectului este de 12 luni de la începerea acestuia.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
str campului la pulivara cu brebenei ca doar nu sta nimeni important acolo si e de bonton ca primul lucru vazut de turistii care vin in megastatiunea plii belite sa fie colb de o plama sau noroi dupa cum e sezonul se potriveste la fix cu kitchurile de giratorii si travertin din centru ce pla lu stefan pardon michel vaiant olteanul care nici nu stia unde e marea
11
0
Le asfalteaza cumva POCORA si MATEI PUSCARIASU ? Rusine Primaria Navodari ! Sute de mii de turisti au circulat pe Drumul Rusinii dintre Navodari si Peninsula si pe Podul plin de gropi de peste Canal ! Ieri seara era coloana de masini lunga de 7 km ... pana la Hanul Piratilor spre Lumina si la pod nu dirija circulatia nici un politai locsl si culmea ... semnele indicatoare de curculatie reversibila erau montate cu doua sensuri catre Nanaia si doar un sens catre Lumina , cand mii de masini plecau spre Autostrada ! Noaptea mintii !
10
0
Pe strazile T8, T1, T2 nu este asfalt deloc, e plin de noroaie. Sunt zeci de maidanezi periculosi, primaria nu face nimic.
5
0
t3 sa facut doar pina la mine la casa care mia dato pocora
2
1
Orasul unde soarele saruta marea, sloganul cainelui de pripas, Matei Nicolae....ce gospodari cand ajung toti veneticii sa conduca urbea, le si pasa de turism, cum dracu sa iti pese cand strazile din centru sunt praf, arunca anual o lingura de asfalt si aia e reparatia, insa asfaltul din jurul pensiunii lui Walter e impecabil! Asta e Primaria, o gasca de golani, spagari votati de romi!
9
0
Dar strada T3 care este neterminata cand se va asfalta trei sferturi este asfaltata si un sfert lasata de izbeliste,La fel ca T12,T13 etc.si noi platim impozite.Nu mai spun de canalizare,stam tot cu fose ca pe timpul lu'Pazvante.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108